Show menu

Velenjčani dobili personalizirano trenersko tablo

25. 3. 2016

V RK Gorenje Velenje smo v sezoni 2015/16 doživeli že marsikatero novost. Poleg tega, da smo popolnoma prenovili zunanjo podobo kluba, dobili sodobno in ažurno spletno stran, edinstven ''flash mob'', posnet sredi Titovega trga, prikupno maskoto, oso Piko, smo se skupaj z Mestno občino Velenje in Rdečo dvorano lotili tudi nove podobe našega športnega doma, ki je odslej na tekmah RK Gorenje Velenje odet v prenovljeno rumeno-črno podobo. Prepričani smo, da atraktivni grafični elementi Velenjčanom rokomet predstavijo v bolj zanimivih in privlačnih odtenkih, ki doživljajsko izkušnjo vsake rokometne tekme v Rdeči dvorani spremenijo v dogodek, pravi športni spektakel.

 

Tokat pa smo za popestritev in pravo doživljajsko vizualizacijo poskrbeli pri naši članski ekipi. Na pobudo našega glavnega članskega trenerja RK Gorenje Velenje dr. Marka Šibile smo se v klubu odločili, da naredimo prav posebno personalizirano trenersko tablo, na kateri je natisnjena imitacija prenovljenega parketa v osji domači Rdeči dvorani.

 

Izvedbo ideje je uredila naša poslovna sekretarka Tanija Rednak, personalizirano tablo za RK Gorenje Velenje pa so izdelali pri našem partnerju, podjetju MVM iz Mozirja, s katerim že nekaj časa odlično sodelujemo.

Mini projekt nam je podrobneje opisala Tanija Rednak''S trenerjem dr. Markom Šibilo sva pred tekmo s Slovenj Gradcem ''padla v debato'' glede njegove stare taktične table za trenerje, ki jo uporablja in so na njej tuji sponzorji. Padla je ideja, da bi bilo dobro, da izdelamo tablo, ki bi bila, sploh zaradi TV prenosov, ko kamera ob ''time out-u'' snema navodila trenerja, primernejša. Ker sem sama vedno za dobre ideje sem stopila v akcijo. Porodila se mi je ideja, da tablo oblikujem tako, da bo na njej identično igrišče, na katerem ose igrajo v naši Rdeči dvorani. Tako sem pripravila predlogo in se obrnila na naše partnersko podjetje MVM iz Mozirja, ki so tudi vedno zelo naklonjeni našim dobrim idejam in njihovim izvedbam. Ko sem jih vprašala, če lahko takšno tablo izdelajo, so bili seveda takoj za in so zadevo naredili točno takšno, kot je bila zamišljena. In tako je iz dobre ideje nastal odličen izdelek.''


Na priloženi sliki lahko tako vidite našega trenerja, dr. Marka Šibilo, ki v rokah drži novo trenersko tablo, ki je bila prvič v uporabi na zadnji domači tekmi v Rdeči dvorani, ki so jo ose odigrale s Slovanom in slavile z visoko prednostjo petnajstih zadetkov (poročilo s tekme).

 

Ose imajo sedaj novo personalizirano trenersko tablo, ki jim bo ne glede na to, pri katerem nasprotniku gostujejo, dala občutek, da so v domači Rdeči dvorani.

 

Naša želja je s trdim in kakovostnim delom vzpodbuditi vse deležnike, vključene v delovanje našega rokometnega kluba ter tudi tiste, ki so le (četudi površni ali občasni) spremljevalci naših aktivnosti, da bi z veseljem in ponosom podpirali vse, kar je povezano z rumeno-črnim rokometnim ''osirjem''.

 

Z navdušenjem pričakujemo novosti, ki nas še čakajo v prihodnosti in veseli nas, da sodelujemo s podjetji in posamezniki, ki podpirajo naše ideje in nam jih pomagajo uresničiti.

 

Črno-rumeno, kot eno!

Osa pika

Prijavi se na e-novice

Prijavi me