Show menu

V petek v Ormožu še zadnja tekma pred premorom

24. 3. 2016

V petek, 25.3.2016, se Velenjčani odpravljajo na gostovanje v Ormož, kjer jih ob 19.00 čaka dvoboj z ekipo RK Jeruzalem Ormož. Ko so se ose sredi novembra (18.11.2015) nazadnje spopadle z Ormožani, je bila prednost domačinov v Rdeči dvorani z rezultatom 34:23 velika.


Pred petkovim dvobojem je svoja pričakovanja opisal naš izjemni vratar Rok Zaponšek: ''Odpravljamo se na težko gostovanje v Ormož, kjer je vzdušje v dvorani Hardek vedno dobro. Gre za zelo izkušeno ekipo, ki že dolgo časa igra skupaj, v domačem moštvu pa imajo tudi nekaj odličnih mladih igralcev. Vloga favorita je tudi tokrat nedvoumno na naši strani in v Ormož gremo z mislijo na dve točki. Z zmago nad Ormožani bi tudi nadaljevali z nizom neporaženosti v letošnjem koledarskem letu. Verjamem, da nam bo s fanti to tudi uspelo in gremo po zmago.''


Tekma 24. kroga 1. NLB Leasing lige z Ormoško ekipo bo za naše članske fante tudi zadnja pred reprezentančnim premorom, ki bo trajal vse do 20.4.2016, ko bomo v domači Rdeči dvorani gostili rokometaše iz RD Riko Ribnica. Med tekmovalnim premorom pa naše ose ne bodo počivale, čakajo jih namreč naporni treningi in nekaj prijateljskih tekem, na katerih se bodo čim bolj pripravili na zaključek te sezone.


Vsi zvesti navijači črno-rumenih ste torej vabljeni, da se osam v petek, 25.3.2016, ob 19.00 pridružite na gostovanju v Ormožu in jim z navijanjem in spodbujanjem s tribun pomagate do osvojitve novih dveh točk.


Črno-rumeno, kot eno!

Osa pika

Prijavi se na e-novice

Prijavi me