Show menu

Velenjski rokometaši so se poklonili Petru Prevcu

23. 3. 2016

Danes, v sredo, 23.3.2016, je celotna članska ekipa s strokovnim štabom obiskala prostore Gorenja, saj smo se v klubu z velikim veseljem odzvali povabilu našega glavnega sponzorja, da se skupaj poklonimo nordijski reprezentancina čelu s skakalnim šampionom Petrom Prevcem.

 

Ob 9.00 zjutraj so se naši rokometaši zbrali pred glavno jedilnico generalnega sponzorja kluba in tam skupaj z Gorenjevimi delavci pričakali predstavnike nordijcev.  Ko so se na odru zbrali vsi nordijci, je moderator na oder povabil tudi našo ekipo. 


Besedo je prevzel naš kapetan Staš Skube, ki je v imenu svoje ekipe in celotnega kluba izrazil veliko naklonjenost in čast, da smo lahko počastili enega največjih uspehov slovenskega športa: ''Pozdravljeni. V imenu celotne ekipe rokometnega kluba Gorenje Velenje bi rad iskreno čestital vsem slovenskim nordijcem, še posebej skakalcem z njihovim največjim junakom Petrom Prevcem na čelu, za izjemne dosežke v tej sezoni. Peter, zate smo v klubu pripravili tudi posebno presenečenje, in sicer rokometni dres s podpisi vseh igralcev RK Gorenje Velenje, s tvojim priimkom in s številko 1, kar nedvoumno tudi si. Čestitke še enkrat!''

Za Petra Prevca smo torej pripravili posebno presenečenje, rokometni dres RK Gorenje Velenje s številko 1 in podpisi vseh igralcev RK Gorenje Velenje. Temu je sledilo skupinsko fotografiranje in druženje z nordijci, ki so za delavce Gorenja v jedilnici pripravljali zdrave smoothije.

 

Veseli smo, da smo lahko del te velike družine pod Gorenjevim okriljem in čestitamo vsem našim nordijskim šampionom.

 

Črno-rumeno, kot eno!

FOTO UTRINKI Z DRUŽENJA Z NORDIJCI
Osa pika

Prijavi se na e-novice

Prijavi me