Show menu

Članske ose na treningu z mlajšimi selekcijami

17. 3. 2016

V RK Gorenje Velenje veliko pozornosti posvečamo našim mlajšim selekcijam, kjer različne starostne skupine obiskuje okoli 200 otrok. Mlade nadobudne rokometaše želimo vpeljati v svet rokometa na njim razumljiv in zanimiv način, ob tem pa ne pozabimo na visoko strokovno usposobljenost naših trenerjev.  Trudimo se, da bi mlajše selekcije še bolj povezali z našo člansko ekipo in eden izmed pokazateljev je tudi tekma, ki bo posvečena prav njim.


Naslednja domača tekma, ki naše članske ose čaka v soboto, 19. marca, ob 18. uri v Rdeči dvorani, ko se bodo pomerili z ekipo RD Slovan, bo tako namenjena mlajšim selekcijam RK Gorenje Velenje. V ta namen smo v klubu organizirali tudi obisk igralcev članskega moštva v mlajših starostnih kategorijah RK Gorenje Velenje.


V torek so predstavniki članske ekipe na treningu obiskali kadete in mladince, v sredo najmlajše dečke C, danes, v četrtek, 17. marca 2016, pa so si pred popoldanskim treningom čas vzeli še za naše mlajše dečke A in B ter starejše dečke A in B. Tokrat so igralce mlajših kategorij presenetili člani Mario Šoštarič, Janez Gams, Rok Ovniček, Blaž Kleč in Vid Levc. Fantje so bili obiska zelo veseli, članske ose pa so z njimi opravile zadnji del treninga, kjer so odigrali nekaj napadov in obramb, ob tem pa se izjemno zabavali.


Po koncu treninga so predstavniki članske ekipe vsakemu izmed igralcev mlajših kategorij podarili tudi nekaj vstopnic za naslednjo domačo tekmo s Slovanom, in sicer z razlago, da gre za vstopnice, namenjene njim in staršem oziroma njihovim najbližjim ter da bodo tokratno tekmo posvetili prav njim, mlajšim selekcijam kluba. Na tekmi bomo za mlajše člane našega kluba pripravili tudi posebno animacijo s poslikavo obraza in nagradne igre, manjkala pa ne bo niti naša maskota Osa Pika, ki otroke naravnost obožuje.


Veselimo se obiska sobotne tekme s strani naših mlajših selekcij in gremo skupaj novim zmagam naproti!

UTRINKI S ČETRTKOVEGA OBISKA MLAJŠIH KATEGORIJ
Osa pika

Prijavi se na e-novice

Prijavi me