Show menu

Rokometaši obiskali tudi najmlajše osice

16. 3. 2016

V RK Gorenje Velenje veliko pozornosti posvečamo našim mlajšim selekcijam, kjer različne starostne skupine obiskuje okoli 200 otrok. Mlade nadobudne rokometaše želimo vpeljati v svet rokometa na njim razumljiv in zanimiv način, ob tem pa ne pozabimo na visoko strokovno usposobljenost naših trenerjev.  Trudimo se, da bi mlajše selekcije še bolj povezali z našo člansko ekipo in eden izmed pokazateljev je tudi tekma, ki bo posvečena prav njim.


Naslednja domača tekma, ki naše članske ose čaka v soboto, 19. marca, ob 18. uri v Rdeči dvorani, ko se bodo pomerili z ekipo RD Slovan, bo tako namenjena mlajšim selekcijam RK Gorenje Velenje. V ta namen smo v klubu organizirali tudi obisk igralcev članskega moštva v mlajših starostnih kategorijah RK Gorenje Velenje.


V torek so predstavniki članske ekipe na treningu obiskali kadete in mladince, danes, v sredo, 16. marca 2016, pa so na popoldanskem treningu naše najmlajše osice (mlajše dečke C in mlajše dečke B) presenetili člani Rok Golčar, Niko Medved, Senjamin Burić, Benjamin Burić in Miloš Božović. Najmlajši so bili obiska zelo veseli, članske ose pa so se z njimi prav po odraslo tudi pogovorile. Temu je sledilo podajanje žog, zadetki na gol, igranje in zabavni trenutki.


Po treningu so predstavniki članske ekipe vsakemu izmed najmlajših igralcev podarili tudi nekaj vstopnic za naslednjo domačo tekmo s Slovanom, in sicer z razlago, da gre za vstopnice, namenjene njim in staršem oziroma njihovim najbližjim ter da bodo tokratno tekmo posvetili prav njim, mlajšim selekcijam kluba. Na tekmi bomo za najmlajše člane našega kluba pripravili tudi posebno animacijo s poslikavo obraza in nagradne igre, manjkala pa ne bo niti naša maskota Osa Pika, ki otroke naravnost obožuje.


Veselimo se obiska sobotne tekme s strani naših mlajših selekcij in gremo skupaj novim zmagam naproti!

UTRINKI Z DRUŽENJA Z NAJMLAJŠIMI OSICAMI
Osa pika

Prijavi se na e-novice

Prijavi me