Show menu

Člani na treningu presenetili mladince in kadete

15. 3. 2016

V RK Gorenje Velenje veliko pozornosti posvečamo našim mlajšim selekcijam, kjer različne starostne skupine obiskuje okoli 200 otrok. Mlade nadobudne rokometaše želimo vpeljati v svet rokometa na njim razumljiv in zanimiv način, ob tem pa ne pozabimo na visoko strokovno usposobljenost naših trenerjev.  Trudimo se, da bi mlajše selekcije še bolj povezali z našo člansko ekipo in eden izmed pokazateljev je tudi tekma, ki bo posvečena prav njim.


Naslednja domača tekma, ki naše članske ose čaka v soboto, 19. marca, ob 18. uri v Rdeči dvorani, ko se bodo pomerili z ekipo RD Slovan, bo tako namenjena mlajšim selekcijam RK Gorenje Velenje. V ta namen smo v klubu organizirali tudi obisk igralcev članskega moštva v mlajših starostnih kategorijah RK Gorenje Velenje.


Danes, v torek, 15. marca 2016, so na popoldanskem treningu naše kadete in mladince presenetili člani Nejc Cehte, Mitja Nosan, Rok Zaponšek, Anže Ratajec in tudi kapetan Staš Skube. Fantje so bili obiska veseli, članske ose pa so se mlajšim priključile pri treningu in jim pokazale nekaj svojih trikov.


Po treningu so predstavniki članske ekipe vsakemu izmed igralcev podarili tudi nekaj vstopnic za naslednjo domačo tekmo s Slovanom, in sicer z razlago, da gre za vstopnice, namenjene njim in staršem oziroma njihovim najbližjim ter da bodo tokratno tekmo posvetili prav njim, mlajšim selekcijam kluba.


Veselimo se obiska sobotne tekme s strani naših mlajših selekcij in gremo skupaj novim zmagam naproti!

UTRINKI Z OBISKA ČLANOV PRI KADETIH IN MLADINCIH

Prijavi se na e-novice

Prijavi se