Show menu

Po treh letih se ose vračajo v Koper

11. 3. 2016

Konec tedna naše članske fante, na čelu z glavnim trenerjem dr. Marko Šibilo, po več kot treh letih, ponovno čaka dvoboj v koprski Areni Bonifika.


V obalnem mestu Koper se bo naša članska ekipa pomerila proti trenutno tretjeuvrščeni ekipi 1. NLB Leasing lige - RD Koper 2013

S Primorci smo se nazadnje pomerili zadnjo oktobrsko soboto prejšnjega leta v naši Rdeči dvorani in zmagali s kar 13 goli razlike, rezultat tekme je bil 35:22. 

A Koprčani so lahko doma, v vedno polni dvorani, izredno težak nasprotnik našim osam. 

Rokometaši Kopra v letošnji sezoni v svoji dvorani še niso izgubili, zato nas do osvojitve dveh točk čaka precej težko delo. 


Tega se zaveda tudi naš vratar Benjamin Burić:"Tekma, ki nas v nedeljo čaka v Kopru, bo zagotovo derbi tega kroga in pričakujemo lahko polno dvorano, saj je Obala v slovenskem rokometu precej vroč teren. V Kopru igrajo mladi igralci, ki so željni dokazovanja proti ekipam kot so Gorenje, Celje in  Maribor. Ob vsem tem menim, da nas čaka izjemno težka tekma, ki bo zanimiva vse do konca. Mi kot ekipa pa gremo, kot vedno, na zmago!"

Dvoboj dveh ekip, ki sta trenutno pri vrhu lestvice, kar zagotovo pomeni izredno zanimivo srečanje, bo tokrat izjemoma v nedeljo, 13. marca 2016, ob 19.00 v Areni Bonifika.


Tudi tokrat vabljeni prav vsi ljubitelji rokometa, da se odpravite na slovensko obalo in našim Velenjskih fantom s tribun pomagate do zmage!


Črno-rumeno, kot eno!

Osa pika