Show menu

Starejši dečki A premagali Sevnico, kadeti tokrat slabši

9. 3. 2016

V preteklem vikendu so bile znova aktivne tudi mlajše selekcije, spodaj si lahko ogledate poročili kadetov, ki so morali priznati premoč ekipi MRK Krka in starejših dečkov A, ki so premagali vrstnike iz Sevnice.

Bravo mlade osice!


KADETI


polfinale - skupina B, sobota, 05.03.2016

MRK Krka : RK Gorenje Velenje   29:24 (16:11)

Gorenje Velenje: Glasenčnik, Jukić (5 obramb), Grudnik, Čretnik 2, Drobež 4, Grobelnik 4 (2), Iršič 7, Jeromel, Komar, Krušnik, Pirmanšek 2, Podpečan Leon, Podpečan Luka, Špiljak, Tajnik 3, Tratnik 2

7-metrovke: 2/2

Izključitve: 8 minut

Trener: Klemen Luzar

Spopadli smo se z ekipo, ki je bila podobno kot mi v tej polfinalni skupini še neporažena. Po dobrem začetku in vodstvu s 7:6 smo imeli nekaj črnih minut in domačini so nam ušli za pet zadetkov. V drugem polčasu smo se jim sicer približali na dva zadetka zaostanka, vendar so nam tokrat odlični domačini v zadnjih minutah ponovno pobegnili. Zmaga je tako ostala v Novem mestu. Našim fantom je potrebno vseeno čestitati za borbeno igro. Z malce več športne predrznosti pa bi bil lahko rezultat tudi drugačen.STAREJŠI DEČKI A


RK Sevnica : RK Gorenje Velenje : 17:35 (10:15)

Gorenje: Bizjak 4, Štefl , Radivojevič, Pongrac 6, Ring 6, Avbreht 3, Hojnik 4, Brunšek 2, Mazaj 3, Bandalo-Magrič 1, Husejnovič, Ograjenšek 6.

7-metrovke: 2 / 2

Izključitve: / min

Trener: Robi Lainšček

Ta vikend so starejši dečki A gostovali pri vrstnikih iz Sevnice. Mlade osice so tekmo pričele dobro, saj so v deseti minuti vodile z 8:3. Osice so nato do konca polčasa malo popustile vendar prednosti niso pustile iz rok. V drugem polčasu so osice le stopnjevale tempo. S kombinatorno igro v napadu so pridno polnile domačo mrežo, pa tudi v obrambi so delovale zelo kompaktno. Tako so osice na koncu vknjižile visoko zmago. Čestitke!

Osa pika

Prijavi se na e-novice

Prijavi me