Show menu

V torek v goste prihajajo Slovenjgradčani

7. 3. 2016

Člani RK Gorenje Velenje imajo za sabo sobotni dvoboj v Trebnjem, kjer so, kljub močni igri domačinov, uspeli prebiti obrambo in domov odnesti dve točki.

 

Že jutri, v torek, pa naše ose čaka domači spopad z ekipo sosednjega Slovenj Gradca, ki v domačem prvenstvu trenutno zaseda 11. mesto.


Članska sestava domačinov tokrat ne bo popolna, saj bo, poleg še vedno poškodovanih Miloša Božovića, ki se po nesrečni poškodbi stopala vrača v formo in Klemna Ferlina, ki ga po poškodbi kolena čaka še kar nekaj okrevanja, na torkovem šaleško-koroškem derbiju manjkal tudi Janez Gams, ki se je lažje poškodoval prav na sobotni tekmi na Dolenjskem in bo na parketu predvidoma odsoten nekaj manj kot dva tedna.

 

V torek, 8.3.2016, na dan žena, se bodo Velenjčani v domači Rdeči dvorani ob 18.00 pomerili s Korošci


To bo hkrati tudi prva tekma Vida Levca proti svoji nekdanji ekipi Slovenj Gradca, kjer je igral preden je januarja 2016 tudi uradno prestopil v naš klub. 

Pred torkovim obračunom s Korošci je nekaj besed strnil prav Vid Levc, naša nova okrepitev, ki pravi: ''Po sobotni tekmi v Trebnjem, kjer so se domačini dobro upirali, nas v torek čaka šaleško-koroški derbi. Časa za trening je malo, a na Slovenjgradčane se bomo dobro pripravili. Vemo, da so v njihovi ekipi borci in da nimajo kaj izgubiti, zato bodo igrali na vse ali nič. Mi smo na drugi strani odločeni, da bomo zaigrali kot znamo in s tem tudi upravičili vlogo favorita. Veselim se, da bom prvič zaigral proti ekipi, s katero sem igral skoraj pet let. Ob tem vabim vse navijače, da nas pridejo spodbujat in nam pomagajo, da dve točki ostaneta doma.''

 

Velenjčani so se z rokometaši Slovenj Gradca nazadnje srečali 24.10.2015, ko so nas gostili v športni dvorani Slovenj Gradec in so ose zabeležile zmago s končnim rezultatom 24:39.

 

Ker pa bo torkov dvoboj tokrat na sporedu na prav poseben praznik - dan žena – smo se v klubu odločili, da bodo imele vse predstavnice nežnejšega spola na tekmo BREZPLAČEN VSTOP

 

Tako je, dekleta in žene si boste rokometno tekmo na dan žena, 8.3.2016, ob 18. uri v Rdeči dvorani lahko ogledale brez nakupa vstopnice in s tribun spodbujale naše fante do nove zmage. Veseli bomo, če nas bodo tudi tokrat naši navijači podprli v čim večjem številu.

 

Črno-rumeno, kot eno!

 

Osa pika

Prijavi se na e-novice

Prijavi me