Show menu

Velenjske ose okupirale modno pisto

5. 3. 2016

Še pred današnjim gostovanjem v Trebnjem so si naši postavni rokometaši dopoldne vzeli čas in se sprehodili po modni pisti. Nasmeškov, poziranja in zapeljivih pogledov ni manjkalo.


Tako je, tudi naše ose so se udeležile velenjske modne revije, ki je potekala danes, v soboto dopoldne na ploščadi pred Centrom Nova v Velenju. Uvodoma je obiskovalce nagovoril župan Mestne občine Velenje Bojan Kontič, dogodek pa je glasbeno popestrila tudi vokalna skupina Eros.

 

Modna revija je del tradicionalnega projekta Razvajaj se v mestu, ki ga organizira Mestna občina Velenje. S projektom Razvajaj se v mestu želijo v mestno središče privabiti občanke, občane in tudi druge obiskovalce, obenem pa povezati ponudnike izdelkov in storitev. Mestna občina Velenje je tako že tretje leto zapored k sodelovanju povabila trgovce in gostince, ki imajo svoje prostore v središču mesta, da ob bližajočem se dnevu žena pripravijo posebno ponudbo za ženske. Posebno ponudbo je letos pripravilo 24 trgovcev.

S svojimi izdelki in storitvami so se na današnji modni reviji predstavili Butik Grazia, Cvetličarna Iva, Frizerstvo Boom, Frizerstvo Figaro, Hiška zdravja, Mladinska knjiga, Moda La Luna, Optika Fortuna, Pletenine Špenko, Polzela prodajalna Eva, Proteini.si Shop Velenje, Studio Jantar, Trgovina Sax, Trgovinica Cristina in Virus Jeans.

Prostovoljci Šolskega centra Velenje so se na modni reviji predstavili z recikliranimi oblačili in modnimi dodatki, ki so jih pripravili pod mentorstvom profesorice Maše Kolšek.

 

Po velenjski modni pisti so se tako sproščeno in nasmejano sprehodili tudi naši rokometaši RK Gorenje Velenje, ki pa so imeli ob koncu nastopa za vse obiskovalce tudi posebno presenečenje. Delili so namreč vstopnice za rokometno tekmo med velenjskim klubom in RK Slovenj Gradec 2011, ki bo na sporedu prav na dan žena, v torek, 8. marca, ob 18. uri v Rdeči dvorani. Fantje so bili oblečeni v kavbojke velenjske trgovine Virus Jeans in športna oblačila Kempa, ki predstavljajo našega glavnega opremljevalca Dassasport.

 

Posebej pa so bila ob koncu modne revije pozornosti deležna vsa mimoidoča dekleta in žene, ki so jih naši postavni rokometaši obdarili in razveselili tudi s cvetjem.


Naše ose so se tako za en dopoldan prelevile v manekene in svoje delo so odlično opravili. Že danes zvečer pa Velenjčane čaka nadaljevanje rokometnega prvenstva. 

Danes, v soboto, 5.3.2016, naše rokometaše čaka gostovanje na Dolenjskem, kjer se bodo ob 19.00, v 20. krogu 1. NLB Leasing lige, pomerili z RK Trimo Trebnje


Ose torej odhajajo v Trebnje, kamor seveda vabijo tudi vse navijače, da jim z navijanjem pomagajo do nove zmage in dodatnih dveh točk!

 

Črno-rumeno, kot eno!

FOTO UTRINKI Z MODNE REVIJE OB DNEVU ŽENA
Osa pika

Prijavi se na e-novice

Prijavi me