Show menu

Na sobotni modni reviji tudi velenjski rokometaši

4. 3. 2016

V soboto, 5.3.2016, naše rokometaše čaka gostovanje na Dolenjskem, kjer se bodo ob 19.00, v 20. krogu 1. NLB Leasing lige, pomerili z RK Trimo Trebnje.


Še pred tem pa si bodo naši rokometaši dopoldne vzeli čas in se sprehodili po modni pisti. Tako, tudi naši športniki bodo udeležili velenjske modne revije, ki bo potekala v soboto, 5.3.2016, ob 10.00 na ploščadi pred Centrom Nova v Velenju. Uvodoma bo obiskovalce nagovoril župan Mestne občine Velenje Bojan Kontič.


Modna revija je del tradicionalnega projekta Razvajaj se v mestu, ki ga organizira Mestna občina Velenje. S projektom Razvajaj se v mestu želijo v mestno središče privabiti občanke, občane in tudi druge obiskovalce, obenem pa povezati ponudnike izdelkov in storitev. Mestna občina Velenje že tretje leto zapored k sodelovanju vabi trgovce in gostince, ki imajo svoje prostore v središču mesta, da ob bližajočem se dnevu žena pripravijo posebno ponudbo za ženske. Posebno ponudbo je letos pripravilo 24 trgovcev.

S svojimi izdelki in storitvami se bodo na jutrišnji modni reviji predstavili Butik Grazia, Cvetličarna Iva, Frizerstvo Boom, Frizerstvo Figaro, Hiška zdravja, Mladinska knjiga, Moda La Luna, Optika Fortuna, Pletenine Špenko, Polzela prodajalna Eva, Proteini.si Shop Velenje, Studio Jantar, Trgovina Sax, Trgovinica Cristina in Virus Jeans. Dekleta in žene bodo na to sobotno dopoldne razveselili tudi s cvetjem.


Prostovoljci Šolskega centra Velenje se bodo na modni reviji predstavili z recikliranimi oblačili in modnimi dodatki, ki so jih pripravili pod mentorstvom profesorice Maše Kolšek. V glasbenem delu programa pa sodelujejo člani vokalne skupine Eros.


Po velenjski modni pisti se bodo sprehodili tudi naši rokometaši RK Gorenje Velenje, ki bodo delili vstopnice za rokometno tekmo med velenjskim klubom in RK Slovenj Gradec 2011, ki bo na sporedu prav na dan žena, v torek, 8. marca, ob 18. uri v Rdeči dvorani. Fantje bodo oblečeni v kavbojke velenjske trgovine Virus Jeans in športna oblačila Kempa, ki bodo predstavljala našega glavnega opremljevalca Dassasport.


Prijazno torej vabljeni na razvajanje v Velenje in na sobotno modno revijo, kjer se boste lahko med drugim podružili tudi z našimi osami!
Popoldan pa gremo vsi v Trebnje, kjer bomo z navijanjem pomagali našim fantom do nove zmage!


Črno-rumeno, kot eno!

Osa pika

Prijavi se na e-novice

Prijavi me