Show menu

Velenjske ose v soboto v boj s trebanjskimi levi

3. 3. 2016

V soboto, 5.3.2016, velenjske rokometaše čaka gostovanje pri RK Trimo Trebnje, s tem pa nadaljujemo z 20. krogom 1. NLB Leasing lige.


Po velikem derbiju s Celjani, ki smo mu bili priča 24.2.2016 v Rdeči dvorani in se je zaključil z neodločenim rezultatom (poročilo), so imeli naši fantje 10 dni tekmovalnega premora. 


V tem času so v sredo, 2.3.2016, v domači dvorani gostili hrvaško ekipo RK Nexe, ki trenutni zaseda 6. mesto v SEHA ligi. Prijateljska tekma se je zaključila z zmago domačinov (poročilo), ki bodo v približno mesecu dni gostovanje Nexeju tudi vrnili.


Pred našimi članskimi osami pa je nadaljevanje prvenstvenega tekmovanja in v soboto, 5.3.2016, ob 19.00 se bodo v Trebnjem pomerili s trenutno deveto uvrščeno ekipo RK Trimo Trebnje. 


Priča bomo torej boju med velenjskimi osami in trebanjskimi levi. Lev sicer velja za kralja živali, a osji pik je lahko tudi usoden. 


Svoje misli je pred dvobojem strnil naš srednji zunanji Anže Ratajec, ki je ravno v Trebnjem začel s svojo rokometno kariero: ''Po napornem ritmu sobota sreda, v katerem smo v tednu dni odigrali dva derbija, nas sedaj čaka gostovanje v Trebnjem. Ekipa Trima Trebnje je na domačem terenu vedno neugoden nasprotnik, zato se s fanti na njih dobro pripravljamo, kot tudi na vsako drugo ekipo. Na Dolenjsko odhajamo z jasnim ciljem in temu primerna sta tudi naša priprava in zavzetost na treningih. Sam se veselim ponovnega igranja v dvorani, kjer sem preživel veliko lepih trenutkov. Vabim tudi vse naše navijače, da se nam na gostovanju pridružijo in gremo skupaj po novo zmago!''


Vabljeni torej vsi navijači, da se nam v soboto pridružite v Trebnjem in da nam z navijanjem in spodbujanjem s tribun pomagate do nove zmage, ki nam bi prinesla novi dve točki.


Črno-rumeno, kot eno!

Prijavi se na e-novice

Prijavi se