Show menu

V Velenje se vrača Vedran Zrnić

1. 3. 2016

Zaradi pomanjkanja težkih tekem se je naš članski trener dr. Marko Šibila skupaj s strokovnim štabom odločil, da bodo naši fantje sredi tedna odigrali prijateljsko tekmo proti udeležencu SEHA lige RK Nexe Našice.


Ekipa Nexe iz Našic trenutno zaseda šesto mesto v združeni SEHA ligi in bo tako več kot primeren nasprotnik za velenjsko člansko ekipo. V dresu hrvaškega kluba pa boste lahko na sredinem dvoboju videli tudi nekdanjega igralca naše članske ekipe - Vedrana Zrnića. "Zrna", ki je v osjem dresu na desnem krilu igral v sezonah 2004/2005 in 2005/2006, je s svojimi zadetki v klubu pustil velik pečat, saj je odigral je več kot osemdeset tekem in za dosegel več kot 650 golov. Vedran se je nato po dveh sezonah iz osjega gnezda podal v slovito nemško Bundesligo, v sredo pa se v Veleje vrača kot igralec gostujoče ekipe.


Svoje mnenje pred tekmo je že izrazil dolgoletni član in otrok kluba RK Gorenje Velenje Rok Golčar (članek), z njim pa se strinja tudi dr. Marko Šibila, ki dodaja: ''Vsaka tekma, ki jo odigramo s tako močnim nasprotnikom, nam pride zelo prav, saj poskušamo še dodatno uigrati ekipo. Zagotovo je sedaj desetdnevna, in kasneje še daljša, igralna pavza za nas slaba. V tem času bomo poskušali nekako zapolniti naš program, seveda tudi s čim bolj kakovostnimi tekmami. Zelo veseli smo, da v goste v sredo sprejemamo ekipo Nexeja, ki je po kakovosti druga ekipa na Hrvaškem in ta tekma je pred nadaljevanjem državnega prvenstva za nas zagotovo pomembna, predvsem zato, da ne izgubimo tekmovalnega ritma.''

 

Dvoboj velenjskih os in hrvaških nasprotnikov boste lahko spremljali v sredo, 2. marca 2016, ob 17.30 v naši črno-rumeno obarvani Rdeči dvorani.


Vstop na prijateljsko tekmo med RK Gorenje Velenje in RK Nexe Našice je prost.

 

Črno-rumeno, kot eno!

Osa pika