Show menu

V sredo gostimo Nexe iz Našic

29. 2. 2016

Pretekli vikend je imela naša članska ekipa, zaradi derbija, ki so ga s Celjani odigrali že v sredo, tekmovalno prost vikend.


Fantje so si po naporni tekmi in derbiju proti Celju to zagotovo tudi zaslužili. A nov teden že prinaša nove tekme. Trener Velenjčanov, dr. Marko Šibila, bo pred sobotno gostujočo tekmo pri RK Trimo Trebnje, fante v sredo preizkusil na prijateljski tekmi, ko bo naš nasprotnik ekipa iz Našic - RK Nexe. "V sredo nas čaka nova pripravljalna tekma, igramo z ekipo Nexeja. Vsekakor nam vse pripravljalne prijateljske tekme pridejo še kako prav, glede na to, da igramo samo državno prvenstvo. Tekmo bomo poskušali odigrati po svojih najboljših močeh in se čim bolj pripraviti tudi za nadaljevanje domačega prvenstva, kjer nas že v soboto čaka gostovanje pri ekipi iz Trebnjega,'' je pred prihajajočo prijateljsko tekmo povedal domači predstavnik os Rok Golčar.


Hrvaški klub Nexe je udeleženec združene SEHA lige, kjer krog pred koncem zaseda šesto mesto in bo tako za nas zelo zanimiv nasprotnik. Dvoboj naše in hrvaške članske ekipe bo v sredo, 2. marca 2016, ob 17.30, v naši prenovljeni Rdeči dvorani.


Vabljeni vsi ljubitelji rokometa!


Črno-rumeno, kot eno!

Osa pika

Prijavi se na e-novice

Prijavi me