Show menu

Podeljena nagrada za Oso leta 2015

25. 2. 2016

Na sredinem derbiju med našo člansko ekipo in ekipo Celje Pivovarna Laško smo pred začetkom dvoboja zmagovalcu Mariu Šoštariču slavnostno predali nagrado z nazivom Osa leta 2015.


Mario Šoštarič je po izboru navijačev, ki ste zanj glasovali na klubski spletni strani, osvojil naziv Osa leta 2015 (več o izboru in zmagovalcu), sredin dvoboj s Celjem pa je bil več kot odlična priložnost, da mu priznanje, skupaj s skulpturo "Osa leta" tudi osebno predamo. To sta storila naš predsednik kluba Milan Meža ter župan Mestne občine Velenje Bojan Kontič.


Šoštarič, ki v črno-rumenem klubu deluje že od svojih majhnih nog, je bil z nagrado več kot zadovoljen in je po prejemu plakete in skulpture na sredinem derbiju povedal: "Rad bi se zahvalil vsem navijačem, ki so me izbrali za Oso leta 2015. To mi kot igralcu domačega kluba zagotovo veliko pomeni, to pa je dejansko neke vrste priznanje za moje dosedanje delo v tem klubu. Ob tem bi se rad zahvalil vsem trenerjem, ki so me skozi vsa ta leta učili in trenirali, in pa seveda tudi klubu, ki mi je dal priložnost in me vključil v svojo člansko ekipo. Upam, da sem vsem ves vložen trud z rezultati in odnosom povrnil kolikor se je le dalo in lahko rečem, da bom kot Velenjčan vedno ostal predan črno-rumenemu dresu, ki ga imam najraje. Ta nagrada je zame tako le še dodatna motivacija, ki sem je zelo vesel."


Mariu v karieri želimo še veliko golov, čim manj poškodb in pa seveda tudi, da mu ta nagrada da še več volje, želje in energije za trdo delo.


Črno-rumeno, kot eno!

Osa pika

Prijavi se na e-novice

Prijavi me