Show menu

Zaživel uradni digitalni navijaški center RK Gorenje Velenje Home

23. 2. 2016

V RK Gorenje Velenje smo se v sezoni 2015/16 načrtno lotili temeljite in načrtne prenove celostne podobe, s katero želimo blagovno znamko našega kluba dvigniti na višjo raven. Potem, ko smo popolnoma prenovili spletno stran, veliko pozornosti poželi z domiselnim 'flash mobom', se resneje lotili delovanja na družbenih omrežjih, se z igralci članskega moštva skušali z množico akcij približati različnim ciljnim skupinam v Velenju z okolico,  na inovativen način v delovanje kluba umestili našo maskoto, Oso Piko, pa so na vrsto prišli tudi naši navijači.


Velenjski rokometaši imajo odlične pogoje za treniranje, z vami preko raznolikih kanalov redno delimo novičke o novostih v klubu, v sredo pa bo na večnem derbiju proti Celju predstavljena nova črno-rumena notranjost Rdeče dvorane. Še ena izmed najnovejših pridobitev za vse navijače rokometnega kluba Gorenje Velenje pa je uradni digitalni navijaški center RK Gorenje Velenje Home (POVEZAVA).


Čaka nas torej nekaj povsem novega, uporabnega in hkrati tudi zanimivega


Za kaj pravzaprav gre?
RK Gorenje Velenje Home je spletna platforma, uradni digitalni navijaški center kluba, ki združuje vse potrebne informacije, ki jih simpatizerji in navijači kluba kot je RK Gorenje Velenje potrebujejo.

 

Poleg vašega priljubljenega brskalnika (primer: Google, Yahoo, Bing) tako lahko na naši novi platformi najdete zbrane vse novičke o RK Gorenje Velenje, ki so bile objavljene v različnih slovenskih medijih (primer: Siol, Delo, MMC, Ekipa24, …). 

Tako se ne bo moglo več zgoditi, da ne bi bili na tekočem z dogajanjem v vašem najljubšem rokometnem klubu.
Da slučajno ne boste zamudili prihodnje tekme naših os, si na uradni začetni strani kluba lahko ogledate razpored tekem in, v primeru, da gre za domače tekme, zanje tudi kupite vstopnice.

 

Seveda pa nismo pozabili niti na zabavo. V našem novem virtualnem navijaškem centru najdete tudi predikcijsko ligo, preko katere lahko v napeti igri napovedi tekmujte z ostalimi navijači, ustvarite skupino in igrate med prijatelji ter se ob enem potegujete za osvojitev zanimivih nagrad, kot so klubske majice, podpisi igralcev RK Gorenje Velenje in vstopnice za domače tekme.

Povezava do predikcijske lige: http://home.rk-gorenje.com/prediction


Posebnost digitalnega navijaškega centra pa je tudi ta, da je odprt vsak dan, vse dni v letu, vsako minuto dneva. V tem centru se boste tako lahko zbrali in družili vsi pripadniki črno-rumenega dresa, ne glede na to, koliko je ura. Ker srce bije za Gorenje Velenje neprestano!


Veseli smo torej, da lahko potrdimo tudi uradno otvoritev nove platforme vašega najljubšega rokometnega kluba RK Gorenje Velenje!

 

V klubu smo si vsi, z igralci na čelu, svoje začetne strani takoj obarvali v črno-rumene barve.

Obarvaj si jih tudi ti in pokaži pripadnost klubu! Klikni na: http://home.rk-gorenje.com/ 


Se dobimo na RK Gorenje Velenje Home? Seveda!


Črno-rumeno, kot eno!

Osa pika

Prijavi se na e-novice

Prijavi me