Show menu

Ose zaključile s treningom pred dvobojem z Mariborom

19. 2. 2016

Dr. Marko Šibila in naši članski igralci so oddelali enega izmed zadnjih treningov pred pomembnim dvobojem z Mariborom.


Tekma z Mariborom bo na vrsti jutri, v soboto, 20.2.2016, ob 20.30 v mariborski dvorani Tabor. To je prvi izmed devetih dvobojev pred pričetkom končnice 1. NLB Leasing lige. Tekma z Mariborom pa je za naše ose tudi prva v nizu dveh izredno pomembnih v roku parih dni. 


Dosedanja statistika z Mariborčani je na naši strani, ob pravem pristopu (motivacija tokrat vendarle ni vprašljiva) pa bo sobotna zmaga za ose izredno pomembna, še posebej pred domačim dvobojem, ki nas s Celjem čaka v sredo, 24.2.2016 v Rdeči dvorani. A kot pravi naš glavni članski trener, gremo korak za korakom, najprej je tukaj Maribor. S tem se strinja tudi osji trener dr. Marko Šibila (izjava pred tekmo z Mariborom).


Dodaten pomen pa bo imel dvoboj z Mariborom tudi za dve naši osi, Maria Šoštariča in Blaža Kleča, ki sta nekoč igrala za sobotne nasprotnike. Zmaga bi jim tako pomenila veliko, tekme pa se vsekakor veselita (njuni izjavi pred dvobojem si preberite tukaj). 


Vse naše ose pa vas vabijo, da se v soboto pridružite našim Šaleškim graščakom v dvorani Tabor. Razlogov za sobotni obisk Maribora je zagotovo več. Od tega, da boste priča izjemnemu rokometnemu dvoboju, do tega, da mariborska dvorana Tabor ni daleč od Velenja, pa vse do tega, da lahko s spodbujanjem s tribun našim fantom pomagate do dveh točk, ki bodo pred nadaljevanjem prvenstva več kot pomembne.


Se vidimo? Obvezno!


Črno-rumeno, kot eno!

FOTO UTRNIKI S PETKOVEGA TRENINGA

Prijavi se na e-novice

Prijavi se