Show menu

Osa leta 2015 je postal Mario Šoštarič

18. 2. 2016

Trud  naših rokometašev skušamo ovrednotiti na različne načine. Vsi želijo na parketu pokazati kar najboljše za uresničitev klubskih ciljev, za dodaten motiv pa odslej v RK Gorenje Velenje skrbi tudi posebna nagrada oziroma priznanje, ki je namenjeno najbolj srčnemu posamezniku kluba. Z akcijo smo letos začeli prvič, glede na odziv, pa bo izbor ''Ose leta'' v našem klubu postal tradicionalen.


Med vsemi igralci, ki so v letu 2015 branili črno-rumene barve velenjskega rokometnega kluba, ste navijači s spletnim glasovanjem na naši klubski spletni strani izbrali tistega, ki si je z odnosom do črno-rumenega dresa, velenjskih navijačev in kluba na splošno, zaslužil prestižen naziv OSA LETA 2015


Kdo je torej prvi posameznik, ki si je zaslužil naziv ''Osa leta 2015''?

Navijači ste izbrali, OSA LETA 2015 je postal naš vrhunski Mario Šoštarič!

Po številu oddanih glasov je tretje mesto zasedel osji kapetan Staš Skube, drugo mesto je pripadlo našemu srednjemu zunanjemu Anžetu Ratajcu, z velikim naskokom glasov pa je zmagal Mario Šoštarič.


Mario Šoštarič je s svojo predanostjo črno-rumenemu dresu, velenjskim navijačem in klubu na splošno osvojil ljudska srca in si prislužil naziv OSA LETA 2015!


Otroci so navdušeni nad njegovo razigranostjo, starejši nad njegovimi predstavami na parketu. Ekipa ga ceni kot motivatorja, ki na igrišču in treningih vedno da vse od sebe. Naj gre za obisk otrok v velenjskih osnovnih šolah, pozdrav navijačev, skupno igro Playstationa s soigralci na pripravah ali pa le za skupno fotko z najmlajšimi navijači pred Rdečo dvorano, Mario je vedno za akcijo!

Vedno nasmejan Velenjčan, ki je svojo rokometno pot začel zelo zgodaj, je iz mladega radovednega fantiča zrasel v izjemno talentiranega in nadarjenega, a zato nič manj srčnega, igralca s svetlo prihodnostjo v rokometu.


Mario, ponosni smo, da si del našega črno-rumenega kluba in tako kot ti s ponosom predstavljaš njega, tudi mi s ponosom predstavljamo tebe!


ISKRENE ČESTITKE OB NAZIVU OSA LETA 2015 IN VELIKO ROKOMETNIH USPEHOV TI ŽELIMO TUDI V PRIHODNJE! 


Uradna podelitev priznanja za Oso leta 2015 bo izvedena na tekmi med RK Gorenje Velenje in RK Celje Pivovarna Laško, ki naše ose čaka 24.2.2016 ob 18.45 v Rdeči dvorani.
Pridi tudi ti  in skupaj z nami čestitaj Mariu Šoštariču, obenem pa si ogled še derbi te sezone in pomagaj našim fantom do zmage!


Črno-rumeno, kot eno!

Vsi, ki ste sodelovali pri izboru ''Ose leta 2015'', pa ste bili v skladu s pravili sodelovanja vključeni tudi v nagradno igro, kjer ste se borili za osvojitev ene izmed privlačnih rokometnih nagrad.

Ob koncu glasovalnega obdobja je bilo računalniško izžrebanih 10 nagrajencev. Nagrajenci so objavljeni na klubski spletni strani, na TEJ povezavi.


Nagrade za sodelujoče v glasovanju:

  • Izžrebanci 1-3 prejmejo: dres RK Gorenje Velenje z želenim priimkom, številko in podpisom celotnega članskega moštva RK Gorenje Velenje ter dve vstopnici za tekmo RK Gorenje Velenje : RK Celje Pivovarna Laško (24.2.2016);
  • Izžrebanci 4-6 prejmejo: majico RK Gorenje Velenje s podpisi vseh igralcev in dve vstopnici za tekmo RK Gorenje Velenje : RK Celje Pivovarna Laško (24.2.2016);
  • Izžrebanci 7-10 prejmejo: dve vstopnici za tekmo RK Gorenje Velenje : RK Celje Pivovarna Laško (24.2.2016).

Te zanima ali si med nagrajenci ti ali nekdo, ki ga poznaš? Seznam nagrajencev si lahko ogledaš TUKAJ.


HVALA vsem, ki ste sodelovali v glasovanu za izbor Ose leta 2015 in iskrene ČESTITKE vsem nagrajencem!


Črno-rumeno, kot eno!

Osa pika

Prijavi se na e-novice

Prijavi me