Show menu

Šoštarič in Kleč se veselita sobotnega dvoboja v Mariboru

17. 2. 2016

S soboto se za našo člansko ekipo pričenja niz dveh zahtevnih in pomembnih tekem. Prva bo na vrsti gostujoča tekma proti ekipi RK Maribor Branik, ki našo člansko ekipo čaka že to soboto, 20.2.2016.

 

O tem, kako je ekipa pripravljena na naslednjega tekmeca, smo se že pogovarjali s članskim trenerjem dr. Markom Šibilo (povezava do članka). Zdajšnji trener os je bil namreč skoraj štiri leta in pol trener mariborskih igralcev. S tem pa se naš trener, kot pravi sam, pred dvobojem ne obremenjuje preveč.

 

V vijoličnem dresu je v preteklosti zaigral tudi naš vrhunski igralec Mario Šoštarič, ki v soboto pričakuje zanimivo tekmo: ''Proti ekipi Maribora je zame vedno v veselje igrati, saj sem tam preživel dve zelo lepi leti. Mislim, da tako igralci, kot tudi naš novi trener, poznamo sistem mariborske igre. V začetku drugega dela sezone so se vijoličasti prikazali v zelo dobri luči, odigrali so nekaj zelo napadalnih tekem, njihovi zunanji igralci dosegajo zelo veliko zadetkov. Ne gre zanemariti dejstva, da se je vrnil njihov kapetan Nikola Špelić, počasi se vrača tudi Tadej Sok in verjamem, da nas v soboto čaka res zelo zanimiva tekma. Kar se tiče naše ekipe, pa nas v naslednjem tednu dni čakata dva močna in izjemno pomembna derbija, mi pa gremo vedno na zmago.''

 

Poleg Šoštariča je del svoje kariere v mariborski članski ekipi preživel tudi naš krožni napadalec Blaž Kleč, ki priznava, da je bila naša ekipa v mislih pri Mariboru že na tekmi z Dobovo: ''V soboto se skupaj z ekipo vračam v Maribor, kjer sem preživel par res lepih rokometnih let. Maribor Branik v zadnjem času precej dviguje formo, a mislim, da jo konstantno dvigujemo tudi mi. Naša ekipa je z vsakim treningom bolj enotna in bolj uigrana, k čemur so zagotovo pripomogle tudi krajše priprave v Podčetrtku. Na sobotni dvoboj se bomo tako zagotovo maksimalno pripravili, pokazatelj tega je bila tudi zadnja tekma z Dobovo, kjer smo bili morda v prvem polčasu z mislimi že pri Mariboru. Naša ekipa komaj čaka, da se igra začne in seveda ciljamo na novi dve točki.''

 

Dvoboj naše in mariborske članske ekipe bo v soboto, 20. februarja 2016, ob 20.30 v mariborski dvorani Tabor

 

Glede na pomembnost derbija in pa tudi bližino gostovanja, ponovno vabimo vse velenjske navijače, da se nam v soboto pridružite in pomagate našim osam do nove zmage in s tem tudi izredno pomembnih dveh točk.

 

Črno-rumeno, kot eno!

Osa pika

Prijavi se na e-novice

Prijavi me