Show menu

Že to soboto na gostujoči derbi v Maribor

15. 2. 2016

Prihodnji vikend se za našo člansko ekipo pričenja niz dveh zahtevnih tekem. Prva je gostujoča tekma proti ekipi RK Maribor Branik, ki našo člansko ekipo čaka že to soboto, 20.2.2016.


Prav Maribor pa je tudi predhodna ekipa našega članskega trenerja. Dr. Marko Šibila  je bil namreč skoraj štiri leta in pol trener mariborskih igralcev. 

Skoraj pet polnih sezon v štajerski prestolnici je zagotovo pustilo velik pečat v njegovi karieri. S tem se naš trener pred dvobojem ne obremenjuje preveč in pravi: "S tem, da se vračam v Maribor nimam težav, saj sem zamenjal že veliko klubov in se večkrat vračal v okolja, kjer sem že deloval. Veselim se te tekme ravno tako kot vsake druge in pričakujem zanimiv dvoboj dveh vrhunskih ekip."


Glede na dolžino njegovega trenerskega staža bi lahko rekli, da več kot pozna mariborsko ekipo. 

Kljub nekaterim spremembam je prvi doktor rokometa v Sloveniji dovolj izkušen, da je dodobra spoznal tudi novosti v sistemu Maribora po njegovem odhodu: "Zagotovo se bomo na ekipo Maribora dobro pripravili, saj gre za vsega spoštovanja vrednega in, še posebej na domačem terenu, izredno nevarnega nasprotnika. Zavedamo se, da osvojitev dveh točk ne bo lahka, Maribor ima odlične igralce na vseh igralnih mestih, tako da nas čaka zelo težka prvenstvena tekma. Tega pa se seveda tudi veselimo, saj je ravno to tudi glavni draž rokometa – kakovostne prvenstvene tekme."


Dvoboj naše in mariborske članske ekipe bo v soboto, 20. februarja 2016, ob 20.30 v Mariboru


Glede na pomembnost dvoboja in pa tudi bližino lokacije, že sedaj vabimo vse velenjske navijače, da se nam v soboto pridružite in pomagate našim fantom do izredno pomembnih dveh točk.


Črno-rumeno, kot eno!

Osa pika

Prijavi se na e-novice

Prijavi me