Show menu

Čaka nas sobotni dvoboj proti ekipi iz Dobove

12. 2. 2016

Našo člansko ekipo že čaka nadaljevanje sezone v 1. NLB Leasing ligi, kjer se bodo doma pomerili proti ekipi MRD Dobova.


Fantje so bili v zadnjem tednu precej aktivni. Najprej so se odpravili na krajše priprave v Podčetrtek, katerih glavni namen je bila nadgradnja pripravljenosti in povezovanje ekipe oziroma jačanje timskega duha. (vtisi s priprav 1, 2, 3)


Že takoj po prihodu domov se je ekipa družila še z osnovnošolci dveh velenjskih osnovnih šol (utrinki z obiska osnovnih šol).
Vse to pa, kljub izredno zapolnjenemu urniku naših fantov, ne bo vplivalo na sobotno predstavo naših os. Kvečjemu so naši rokometaši po obisku otrok dobili še dodatno željo in motivacijo, da v soboto proti Dobovi dosežejo novo zmago.


V prvem delu prvenstva so naši fantje konec septembra 2015 gostovali pri Dobovi in zmagali s kar trinajstimi zadetki prednosti (20:33). Čeprav se je Dobova pred nadaljevanjem sezone okrepila, bi v soboto s pravim pristopom in dobro mero motivacije dve točki morali ostati doma.


S tem se strinja tudi strelec dveh zadetkov na zadnjih tekmi proti Dobovi - Janez Gams: "Za nami so krajše priprave v Podčetrtku, kjer smo bili deležni res vrhunskih treningov in priprav na nadaljevanje sezone. Na ekipo Dobove se sicer nismo posebej pripravljali, vsekakor pa mislim, da moramo v soboto pokazati maksimalen pristop in pravo formo pred dvobojema z Mariborom in Celjem. Zaenkrat naše misli ostajajo izključno pri nasprotnikih iz Dobove, ne smemo preskakovati stopničk in s pravim pristopom verjamem, da bo zmaga v soboto ostala v Rdeči dvorani.''


Tekma se bo v soboto, 13. februarja 2016, pričela ob 19.00. Vstopnice so na voljo na vseh Petrolovih bencinskih servisih, TIC Velenje, po drugih znanih lokacijah v Velenju ter prek spletne strani www.rk-gorenje.si.


Napolnimo Rdečo dvorano tudi tokrat in pomagajmo našim fantom do nove zmage!


Črno-rumeno, kot eno!

Osa pika

Prijavi se na e-novice

Prijavi me