Show menu

Ose obiskale velenjske osnovne šole

11. 2. 2016

Naši fantje, ki so še pred dnevi pridno trenirali na krajših pripravah v Podčetrtku, so bili dopoldan aktivni med mladimi nadebudneži na velenjskih osnovnih šolah.


Tokrat so bili našega obiska izredno veseli učenci in učenke dveh osnovnih šol v Velenju, in sicer OŠ Livada in OŠ Mihe Pintarja Toleda.


Tudi za naše fante so takšna opravila prijetna, saj na plano vedno pridejo spomini iz njihovih šolskih dni ter seveda tudi začetki njihovih prvih treningov in prvih rokometnih uspehov. Niko Medved, Mitja Nosan, Nejc Cehte, Rok Ovniček, Senjamin in Benjamin Burić so ob 8.20 obiskali mlade učence nižjih stopenj na OŠ Livada. Vsi skupaj so se zbrali v športni dvorani šole, kjer so se otroci podružili z našimi osami. 


Ob zanimivem klepetu in odgovarjanju na vprašanja bodočih rokometašev in rokometašic pa ose niso pozabile niti na presenečenje. S seboj so imeli vstopnice za pomembno prihajajočo tekmo, ki naš čaka že to soboto, 13.2.2016 ob 19.0 z MRD Dobova. 


Ob 10.00 se je druga skupina naših rokometašev odpravila na OŠ Mihe Pintarja Toleda. Anže Ratajec, Rok Golčar, Mario Šoštarič, Michal Szyba in Rok Zaponšek so bili v šolski avli zelo lepo sprejeti. Seveda pa tukaj ni manjkalo avtogramov, skupnih fotk, vedno popularnih "selfijev'' in veliko smeha ter dobre volje. 


Otroci so se za podarjene vstopnice iz srca zahvaljevali in obljubili, da bodo na prihajajoči tekmi navijali za nas, s seboj pa bodo pripeljali tudi svoje starše.


Seveda vsi skupaj upamo, da bomo v čim večjem številu skupaj lahko s tribun spodbujali naše fante in jim pomagali do zmage. 


Ne pozabi, naprej nas v soboto, 13. februarja 2016, ob 19.00, čaka dvoboj z Dobovo, sedem dni kasneje nas čaka derbi v Mariborou, kmalu za tem (sreda 24. februar 2016, ob 18.45) pa ste vsi vabljeni v RDečo dvorano, ko nas čaka še večni derbi proti Celju.


Črno-rumeno, kot eno! 

UTRINKI Z OBISKA VELENJSKIH OSNOVNIH ŠOL, 11.2.2016
Osa pika

Prijavi se na e-novice

Prijavi me