Show menu

Mlajše selekcije RK Gorenje Velenje s tremi zmagami

9. 2. 2016

 V tem vikendu je bilo aktivnih pet skupin mlajših kategorij RK Gorenje Velenje. Ob tem so mlade osice zabeležile tri zmage (mlajši dečki A in B ter kadeti) in dva poraza (mladinci ter starejši dečki A).


Naši kadeti so se med drugim udeležili tudi 10. mednarodnega turnirja v Virovitici, kjer so osvojili končno 7. mesto. Več o tem si lahko preberete na tej povezavi.


Osicam čestitamo za vse uspehe in jih želimo še bolj uspešno nadaljevanje sezone!

Črno-rumeno, kot eno!RAZPORED TEKEM MLAJŠIH KATEGORIJ:

Kadeti: Rudar Trbovlje - Gorenje Velenje, sreda, 3.2.2016 ob 18.45 v Trbovljah

Starejši dečki A: Ribnica - Gorenje Velenje, četrtek, 4.2.2016 ob 18.00 v Ribnici

Mlajši dečki B: Gorenje Velenje - Arcont Radgona, sobota, 6.2.2016 ob 12.30, Rdeča dvorana

Mlajši dečki A: Gorenje Velenje - Arcont Radgona, sobota, 6.2.2016 ob 13.45, Rdeča dvorana

Mladinci: Mokerc Ig – Gorenje Velenje, nedelja, 7.2.2016 ob 17.00 na Igu

POROČILA S TEKEM MLAJŠIH KATEGORIJ


MLADINCI

ŠD Mokerc IG : RK GORENJE VELENJE   30:21   (10:13)

ŠD Mokerc IG: Hajduk, Legen, Glavan, Privšek, Cimerman, Cimperman, Škrjanc 4, Ambrož 6, Maričič 5, Tabakovič 1, Blažon 2, Leš 6, Žagar 6

Izključitve: 4min

RK GORENJE VELENJE: Turinski, Golec, Tomič Denis 1, Frankovič, Mazej 4, Šiljeg 2, Jagodič 7, Zulič, Aleksič, Pajt 2, Krabonja S., Tajnik 2, Svečko 1, Kretič, Tomič Ilija 2

Izključitve: 10min

Trener: Ivan Simonovič

 

Na težkem gostovanju so naši mladinci prikazali dva različna obraza. Prvi polčas so fantje odigrali zelo dobro in kreativno v napadu, v obrambi pa je blestel vratar Turinski, ki je zbral 12 obramb v prvem polčasu. Sledil je drugi polčas in padec igre tako v obrambi kot v napadu. Zmanjkalo je idej, energije, fantje so bili neprepoznavni, voljni moment ni bil na pravi ravni, domačini so znali to izkoristiti in se odlepiti sredi drugega polčasa. Prednost so samo še stopnjevali in prikazali veliko večjo željo po zmagi ter se zasluženo razveselili domače zmage.KADETI

polfinale - skupina B, sreda, 03.02.2016

RD Rudar : RK Gorenje Velenje  24:34 (12:19)

RK Gorenje Velenje: Glasenčnik (1 obramba), Jukić (13 obramb), Grudnik, Čretnik 3, Drobež 3, Grobelnik 12 (1), Iršič 6, Krušnik, Pirmanšek, Podpečan Leon 2, Podpečan Luka, Špiljak, Tajnik 1, Tratnik 7, Zupanič

7-metrovke: 1/2

Izključitve: 4 minute

Trener:Klemen Luzar

 

Tekmo smo odločno začeli in si takoj priigrali nekaj zadetkov prednosti. Domačini so nas sicer sredi prvega polčasa ujeli, vendar smo s kvalitetno obrambo in posledično hitrimi protinapadi ponovno prišli do lepe prednosti. Pomembno je, da v drugem polčasu nismo popuščali in tako smo na koncu prišli do visoke zmage. Bravo!

 

 

STAREJŠI DEČKI A

RK Riko Ribnica : RK Gorenje Velenje  27:23 (12:8)

RK Gorenje Velenje:Štefl 1, Radivojevič, Pongrac 3, Ring 3, Aubreht 2, Hojnik 8, Mazaj , Bandalo-Magrič , Husejnovič, Ograjenšek 5, Kurtaj 1.

7m:  3/2 

Izključitve: 2 min

Trener:Robi Lainšček

 

Ta vikend so starejši dečki A gostovali pri vrstnikih iz Ribnice. Osicam v prvem polčasu ni šlo po načrtih, domačini so hitro povedli s 5:1 in prednost držali do konca polčasa. Začetek drugega polčasa je pripadel osicam saj so se približale le na zadetek zaostanka z rezultatom 17:16. Domačini niso popuščali in so z globoko 3:2:1 obrambo osice prisilili v napake pri podajah, kar so sami znali kaznovati in se koncu veseliti zmage.

 


MLAJŠI DEČKI A IN MLAJŠI DEČKI B

Obe skupini najmlajših sta se v tem vikendu veselili zmag, o čemer smo že pisali, poročila pa si lahko ogledate na tej povezavi.

 

 

Osa pika

Prijavi se na e-novice

Prijavi me