Show menu

Kapetan napoveduje borbene igre

9. 2. 2016

V tem mesecu našo člansko ekipo čakata dve pomembni tekmi, in sicer bo prva v gosteh proti RK Maribor Branik ter druga doma proti RK Celje Pivovarna Laško.


Za čim boljšo pripravo je naša članska ekipa odšla na mini priprave v Terme Olimia, kjer bo naš strokovni štab naredil vse, kar je potrebno, da bo ekipa pripravljena na naporen ritem pomembnih tekem. 


Pomemben člen naše ekipe bo tudi kapetan Staš Skube, ki ima o novem trenerju in njegovemu sistem dela same pozitivne besede: ''Njegovo (dr. Marko Šibila op.p.) delo poznam že od prej in vem, da ima, kar se treningov in sistema tiče, vse razdelano do potankosti.  Vsaka vaja ima pri njemu smisel in na treningih ni nekega nepotrebnega balasta. Mi moramo trdo trenirati, črpati čim več njegovega znanja, saj se lahko tako veliko naučimo. Na nas je, da ga čim bolj upoštevamo in to pokažemo tudi na igrišču.''


Glede napornega ritma tekem (Maribor, Celje in nato še končnica lige) pa Staš meni: ''Najprej je pred nami še tekma z Dobovo, saj ne smemo nikogar podcenjevati. Nato pa pride gostovanje v Mariboru, ki je za nas vedno neugodno. Maribor je v teh pripravah delal dobro, poznam tudi Slavka (Slavko Ivezič, trener Maribora op.p) in njegovo delo in verjamem, da je ekipo dvignil in jih spravil na dobro raven. Vrnil se je tudi poškodovani Nikola Špelič, tako da bo prva tekma z Mariborom nekakšen mini finale. Nato sledi domača tekma s Celjem, kjer vemo, da odločajo malenkosti. A gremo korak za korakom in postopoma, iz tekme v tekmo, po nove točke.''


Staš Skube vas vse skupaj vabi, da se udeležite obeh tekem, v Mariboru, 20. februarja 2016, in v domači Rdeči dvorani, kjer se bomo pomerili s Celjem, 24. februarja 2016, ter tako naše fante spodbujate do dveh pomembnih zmag!Črno-rumeno, kot eno!

Osa pika

Prijavi se na e-novice

Prijavi me