Show menu

Dr. Marko Šibila: ''Glavni namen priprav je povezovanje ekipe in piljenje forme.''

8. 2. 2016

Naša članska ekipa te dni intenzivno trenira in se pripravlja na težak drugi in hkrati zaključni del sezone 1. NLB Leasing lige.


Za izvedbo čim kvalitetnejše priprave naših rokometašev, se je uprava kluba uspela dogovoriti, da se bodo fantje nekaj dni pripravljali v vrhunskih pogojih Term Olimia, kjer skupaj s strokovnim vodstvom kluba ostajajo do srede, 10.2.2016


Naš glavni trener dr. Marko Šibila, bo tako lahko igralce maksimalno pripravil na tekme, ki prihajajo v naslednjih tednih. Kaj bo pravzaprav pomemben del treningov v Podčertku, je po enem izmed prvih treningov povedal dr. Marko Šibila: ''Glavni namen tokratnih priprav je, da še dodatno izpilimo formo, da povežemo ekipo med sabo. Za nas je pomembno, da tudi igralci, ki so bili zaradi reprezentančnih obveznosti dober del januarja odsotni (brata Burić in Szyba), še bolj delajo z ekipo. Odločitev za priprave se je izkazala za zelo dobro, pohvaliti moram vse igralce, ker res dobro sodelujejo. Na treningih, ki jih izvajamo v Podčetrtku, gre predvsem za dodatna uigravanja in vzpostavitev neke skupne vizije igre v ekipi. Ne glede na to, da fantje skupaj igrajo že nekaj časa, skušamo stvari še bolj dodelati in jih med sabo še bolj povezati. To je tudi glavni namen teh priprav in ob tem bi se rad tudi zahvalil vodstvu kluba in Termam Olimia, ki so nam priprave takšne vrste tudi omogočili.''


Fante v športni dvorani Podčetrtek čaka šest treningov, kjer bodo pilili formo za čim več zmag. Svoje misli je strnil tudi kapetan črno-rumenih Staš Skube: "Podčetrtek je kot lokacija za priprave idealno mesto. Imamo zares vrhunske pogoje, odlične sobe, bazene, savne, dvorano, vse je na svojem mestu. Na nas je sedaj, da te štiri dni oddelamo maksimalno, odpravimo tiste malenkosti, ki jih še moramo in pa seveda, da dobre stvari še nadgradimo. Vemo namreč, da nas v prihodnjih tednih čaka ogromno tekem, še posebej pomembni sta tekmi z Mariborom in Celjem. In vse bomo naredili, da na vseh omenjenih dvobojih tudi zmagamo."


Ob tem velenjski igralci in strokovno vodstvo že sedaj vabijo vse navijače, da se jim v soboto, 13. februarja 2016, pridružite v Rdeči dvorani, kjer nas ob 19.00 čaka dvoboj z ekipo MRD Dobova.


Črno-rumeno, kot eno!

UTRINKI S TRENINGA V PODČETRTKU
Osa pika

Prijavi se na e-novice

Prijavi me