Show menu

Člani RK Gorenje Velenje odšli na priprave v Podčetrtek

7. 2. 2016

Po nekajtedenskem tekmovalnem premoru so naše članske ose v soboto, 6.2.2016, v Izoli odigrale prvo tekmo spomladanskega dela sezone. Ose so ekipo RD Istrabenz Plini Izola premagale s končnim rezultatom 25:40 in tako domov odnesle novi dve točki.


Pred prvo domačo tekmo v letu 2016, ko nas bodo 13.2.2016 v Rdeči dvorani obiskali rokometaši MRD Dobova, pa so se naši fantje odpravili na krajše priprave v Podčetrtek.


Mini priprave članske ekipe RK Gorenje Velenje bodo potekale od nedelje, 7.2.2016, do srede, 10.2.2016. V tem času bodo naši rokometaši v Termah Olimia v Podčetrtku, dvakrat dnevno pa se bodo v športni dvorani Podčetrtek skupaj s trenerjem dr. Markom Šibilo in ostalim strokovnim štabom kluba, pripravljali na nadaljevanje sezone.


Kot rečeno, naše ose že v soboto čaka dvoboj z MRD Dobova, takoj za tem pa jih čakata dva velika derbija. Že 20. februarja 2016 se bodo Velenjčani v gosteh pomerili z RK Maribor Branik, nekaj dni za tem, 24.2.2016, pa jih čaka večni derbi z RK Celje Pivovarna Laško.


Krajše, a zato nič manj intenzivne priprave bodo tako naši ekipi koristile. Fantom želimo, da si naberejo novih moči in se dobro pripravijo na prihajajoče dvoboje.


Črno-rumeno, kot eno!

Osa pika

Prijavi se na e-novice

Prijavi me