Show menu

Mlajši dečki B brez poraza v polfinale

7. 2. 2016
V soboto, 6.2.2016, so se mlajši dečki A in mlajši dečki B v domači Rdeči dvorani spopadli z nasprotniki iz Radgone. Obe velenjski ekipi sta si priigrali zmago in s tem napredovanje v nadaljnje tekmovanje. 

Posebne čestitike si zaslužijo mlajši dečki B, ki so v prvem delu sezone uspeli ostati neporaženi. Čez mesec dni bodo tako sezono nadaljevali s 100% izkupičkom in želimo jim, da tako ostane tudi do konca sezone.

BRAVO mlade osice! 

Črno-rumeno, kot eno!

MLAJŠI DEČKI B

RK Gorenje Velenje : RK Arcont Radgona  29:3  (15:1)

RK Gorenje Velenje: Miklavžina, Sopotnik, Turinski, Plešnik 5, Potočnik 4, Juršič 6, Stropnik L. , Blažinčič 1, Nunić 3, Hribar 1, Horvat 1, Antlej 5, Guček 1, Puklič 1, 

Izključitve: 2min

RK Arcont Radgona: Krancelbinder, Šijanec, Breznik 2, Kutoš 1, Hribar, Rantaša, Paldauf

Izključitve: 4min

Trener: Saša Mijatović

Odvila se je tudi zadnja tekma v prvem delu tekmovanja in tudi tokrat so se naše osice brez večjih težav veselile zmage. Ekipa Radgone je prišla s sedmimi igralci, kateri niso bili enakovreden nasprotnik našim fantom. V domači ekipi so se vsi igralci vpisali med strelce, razen vratarjev, ki pa so svoje delo odlično opravili v vratih. Tako se je končal prvi del tekmovanja, kjer so fantje zbrali 100% izkupiček in tako brez poraza nadaljujejo v polfinalni skupini, kjer bodo igrali ponovno zaigrali po enomesečnem premoru. Bravo fantje! 

MLAJŠI DEČKI A

RK Gorenje Velenje : RK Arcont Radgona  33:3  (17:2)

Rk Gorenje Velenje: Pandol, Turinski, Bizjak 1, Sitar 1, Škrobot 5, Juršič 1, Kuster 1, Kamenicki 6, Bandalo-Magrič 1, Stropnik Anže 6, Karijašević, Hojnik 7, Petrović 1, Zulić 3

Izključitve: /

RK Arcont Radgona: Krancelbinder, Breznik 1, Hribar, Rantaša, Kutoš, Cartl 2, Serec, Orgolič

Izključitve: 2min

Trener: Saša Mijatović

Zadnjo tekmo pred prihajajočo enomesečno pavzo, ki čaka mlajš selekcije kljuba, so naši fantje odigrali z odliko. Dvoboj so zaznamovali odločna obramba, hitri protinapadi in tako so fantje od konca tekme samo stopnjevali prednost pred gostujočo ekipo. Fantje so na koncu zasedli 2. mesto na lestvici in se tako uvrstili v polfinalno skupino tekmovanja. Veliko sreče in zmag jim želimo! Bravo ose!

Osa pika

Prijavi se na e-novice

Prijavi me