Show menu

Članske ose v soboto na gostovanje v Izolo

2. 2. 2016

Člani RK Gorenje Velenje so imeli od konca decembra tekmovalni premor, saj je bilo na sporedu evropsko prvenstvo na Poljskem. Evropsko prvenstvo se je sedaj končalo, zlato odličje so domov odnesli Nemci, domov so se vrnili tudi vsi naši igralci, ki so v tem času tekmovali s svojimi reprezentancami.


Tako je sedaj naša članska sestava zopet popolna, manjkata le Miloš Božovič, ki se po nesrečni poškodbi stopala počasi vrača v formo in Klemen Ferlin, ki pa po zahtevni a uspešni operaciji kolena čaka še kar nekaj okrevanja.

 

V soboto, 6.2.2016, se naše ose odpravljajo na gostovanje na Obalo, kjer se bodo ob 19:00 pomerile z ekipo RD Istrabenz Plini Izola. To bo hkrati tudi prva tekmovalna tekma v 1. NLB Leasing ligi za naše ose v letu 2016.


Pred sobotnim obračunom s Primorci je nekaj besed strnil tudi naš izvrstni Niko Medved, ki skupaj s soigralci komaj čaka, da znova dosežejo zmago in novi dve točki v borbi za naslov državnega prvaka: ''Na tekmo z Izolo se bomo pripravili dobro in resno, kot na vsako prvenstveno tekmo do sedaj. Vemo, da lahko ekipa Izole na domačem terenu nudi trd odpor. Sobotni dvoboj po dolgem zimskem premoru za nas predstavlja začetek prvenstvenih tekem, tako da prvo gostovanje že vsi v ekipi nestrpno pričakujemo. Hkrati pa ne gre zanemariti niti dejstva, da bo to tudi prva uradna tekma našega moštva z novim trenerjem dr. Markom Šibilo, zato bo med nami prisoten še dodaten naboj in želja po zmagi.''

Velenjčani so se z rokometaši Izole nazadnje srečali 18.9.2015, ko so jih gostili v Rdeči dvorani in zabeležili zmago s končnim rezultataom 34:18. Veseli bomo, če nas bodo tudi na Obali naši navijači podprli v čim večjem številu. Vsekakor pa ste vsi vabljeni na otvoritev spomladanskega dela sezone v Rdeči dvorani, 13.2.2016, ko se bodo naše članske ose ob 19:00 pomerile z MRD Dobova.

 

Črno-rumeno, kot eno!

Prijavi se na e-novice

Prijavi se