Show menu

V prihodnji sezoni z nami še naprej tudi Mitja Nosan

1. 2. 2016

Mitja Nosan, 26-letni levi zunanji igralec RK Gorenje Velenje, je podaljšal sodelovanje z našim klubom še za vsaj eno sezono.

 

Nosan je član črno-rumenih velenjskih os že od leta 2009, v članski ekipi pa se je ustalil v zadnjih treh letih. S pristopom in dobrimi igrami, predvsem pa kot steber ''osje'' obrambe, si je Mitja prislužil novo pogodbo, in sicer do konca sezone 2016/17, z možnostjo podaljšanja še za leto dni.

 

Po podpisu pogodbe je Mitja Nosan povedal:"Zelo sem vesel, da smo se z RK Gorenje Velenje dogovorili za sodelovanje tudi v prihodnji sezoni. Tukaj se dobro počutim in sem zelo zadovoljen, tako z delom na terenu, kakor tudi izven njega. Klub se je dvignil na višjo in bolj profesionalno raven, kar izjemo pripomore k celostni podobi našega kolektiva. Tako nisem preveč okleval, ko so mi v vodstvu ponudili podaljšanje pogodbe. Vem, da je Gorenje Velenje klub z bogato zgodovino in svetlo prihodnostjo. Najpomembnejši cilj te sezone je, jasno, osvojitev naslova slovenskih prvakov, ob tem pa je prisotna tudi želja, da se nam po dveh letih spet uspe uvrstiti v Ligo prvakov. Ekipa se bo z naslednjo sezono precej spremenila, saj v Velenje prihajajo odlični in izkušeni igralci. Upam, da bomo tako v Sloveniji osvojili oba naslova, v Evropi pa bomo še bolj konkurenčni."

 

Direktor kluba Matej Avanzo je podaljšanje pogodbe z Nosanom komentiral: ''Po posvetu s strokovnim štabom smo se v vodstvu kluba odločili, da z Mitjo Nosanom pogodbo podaljšamo za sezono 2016/17, z možnostjo, da se dogovorimo še za dodatno leto dni sodelovanja. Prepričan sem, da bo s pozitivnim pristopom in brezkompromisno borbo še naprej eden od stebrov črno-rumene obrambe, ob tem pa si vsi želimo, da bo vse bolj aktiven in samozavesten tudi v napadu. Ogrodje ekipe za novo sezono je tako sestavljeno, pogledujemo le še po okrepitvah na mestu vratarja in enega posameznika na mestu desnega zunanjega igralca. A se nam pri tem prav nič ne mudi. Zdaj nas s trenutnim moštvom čaka nadaljevanje državnega prvenstva, za katerega se v domači dvorani marljivo pripravljamo že od 6. januarja''

 

V klubu smo zadovoljni, da smo s kar nekaj igralci trenutne članske ekipe podaljšali pogodbe in se veselimo prihodnje sezone, v kateri bomo v prenovljeni Rdeči dvorani – kmalu bo opremljena v rumeno-črnem slogu, poleti pa bo dobila še povsem novo, sodobno razsvetljavo – zagotovo nevaren tekmec slehernemu moštvu.

Osa pika

Prijavi se na e-novice

Prijavi me