Show menu

Velenjski kadeti premagali Ormožane

26. 1. 2016

V ponedeljek, 25.1.2016, so velenjski kadeti v Rdeči dvorani gostili vrstnike iz RK Jeruzalem Ormož, z njimi pa so spopadli v polfinalu skupine B državnega prvenstva.


Mlade osice so tudi tokrat pokazale, da znajo igrati izjemno lep rokomet in da si zaslužijo naše pohvale.

Tekma se je zaključila z zmago naih osic, ki so gostujočo ekipo pregala s štirimi goli razlike (28:24), poročilo tekme pa si lahko preberete spodaj.


Čestitike našim kadetom in držimo pesti še naprej!


KADETI

polfinale - skupina B, ponedeljek, 25.01.2016

RK Gorenje Velenje : RK Jeruzalem Ormož  28:24 (15:11)

RK Gorenje Velenje: Glasenčnik (1 obramba), Jukić (2 obrambi (1x7m)), Grudnik (3 obrambe), Čretnik 7, Drobež 2, Grobelnik 7 (2), Iršič 3, Komar, Krušnik, Pirmanšek, Podpečan Leon 3, Podpečan Luka, Špiljak, Tajnik 4, Tratnik 2, Zupanič

7-metrovke:2/3

Izključitve:6 minut

Trener:Klemen Luzar

 Čestitke fantom, ki so po dolgem času premagali sovrstnike iz Ormoža in tako odlično začeli boje v polfinalni skupini državnega prvenstva. S kvalitetno obrambo smo si v prvem polčasu priigrali 6 zadetkov prednosti, nato pa v končnici nekoliko popustili in na odmor odšli s prednostjo 4 zadetkov. Pomembno je, da smo ves čas verjeli v zmago in z disciplinirano igro v drugem polčasu to tudi potrdili. Na tekmo nas je prišlo spodbujati tudi lepo število navijačev, mi pa smo jih razveselili z zmago.

BRAVO osice!

Črno-rumeno-kot eno!

Osa pika

Prijavi se na e-novice

Prijavi me