Show menu

Opravljen prvi trening v letu 2016

6. 1. 2016
Na prvem letošnjem treningu so lahko naši fantje prvič vadili pod vodstvom trenerja dr. Marka Šibile.

Popoldanskega treninga os so se udeležili vsi igralci, razen tistih, ki v teh dneh trenirajo na reprezentančnih treningih (Senjamin in Benjamin Burić ter Michal Szyba). Prav tako pa sta prvi trening v novem letu izpustila poškodovana Klemen Ferlin in Miloš Božović. 

Na sredinem treningu so bili prisotni tudi Vid Levc in Rok Zaponšek, ki sta se v osje gnezdo vrnila iz posodje v RK Slovenj Gradec 2011, in Darko Stojnič, ki bo v drugem delu sezone treniral skupaj z osami, na tekmah pa še naprej zastopal RK Slovan.


V naslednjih dneh naše ose čakajo treningi v fitnesu ter na parketu Rdeče dvorane. Prva prijateljska tekma bo v sredo, 13. januarja 2016, in sicer se bodo ose v domači dvorani pomerile proti reprezentanci Alžirije. Deset dni kasneje (23. januar 2016) pa bo naša članska ekipa gostovala na turnirju v Dolu pri Hrastniku, kjer jo čaka dvoboj z ekipo RK Dol TKI Hrastnik.

Prva tekma 1. NLB Leasing Lige nas čaka 6. februarja 2016, ko se bomo podali na gostovanje na Obalo, in sicer k ekipi RD Istrabenz Plini Izola. Teden dni kasneje pa bo na sporedu že prva domača tekma v tem koledarskem letu, saj bomo v domači Rdeči dvorani gostili ekipo MRD Dobova.Razpored prijateljskih tekem v času priprav:


13. januar 2016 - RK Gorenje Velenje : Reprezentanca Alžirije

23. januar 2016 - RK Dol TKI Hrastnik : RK Gorenje VelenjeV začetku februarja, natančneje od 7. do 10. 2. 2016, pa se bodo črno-rumeni za čim boljšo pripravljenost na nadaljevanje sezone odpravili na krajše priprave v Terme Olimia.

Osa pika

Prijavi se na e-novice

Prijavi me