Show menu

V sredo začetek priprav z novim trenerjem

5. 1. 2016

Po krajšem praznično obarvanem klubskem premoru, se bodo fantje članske ekipe RK Gorenje Velenje v sredo, 6.1.2016, že zjutraj zbrali na prvem treningu tega koledarskega leta.


Na prvem letošnjem treningu jih čaka precej sprememb, med pomembnejše sodi tudi nov trener velenjskih os, dr. Marko Šibila, ki bo v sredo odvodil svoj prvi trening črno-rumenih.


Pred začetkom treningov pa je svoja pričakovanja strnil tudi naš kapetan, Staš Skube: ''Kar se tiče spremembe na trenerskem položaju mislim, da je klub izbral najboljšo možno rešitev. Z Markom Šibilo sem preživel veliko lepih let v Trebnjem in vem, da je odličen trener. Velika smola sta dve poškodbi Klemna Ferlina in Miloša Božovića, vendar se takšne stvari v športu pač dogajajo. Sta pa ti dve poškodbi sedaj priložnost za ostale fante, ki bodo lahko dobili več priložnosti na parketu. Verjamem, da bomo že v sredo startali na polno in s kvalitetnim delom dvignili nivo igre.''


Verjamemo, da bodo naši fantje, kljub nesrečno poškodovanima Ferlinu in Božoviću, ki jima želimo čim hitrejše okrevanje, v tem letu svojo igro le še nagradili in skupaj z novim trenerjem dosegli še marsikatero zmago.


Črno-rumeno, kot eno!

Prijavi se na e-novice

Prijavi se