Show menu

Klemen Ferlin uspešno prestal operacijo kolena

2. 1. 2016

Naš članski vratar Klemen Ferlin, ki je obenem tudi reprezentant Slovenije, je v zadnjih dneh starega leta uspešno prestal operacijo kolena.

 

Operacijo vratarjevega levega kolena je v Splošni bolnišnici Celje v sredo, 30. decembra izvedel dr. Matjaž Sajovic. Klemen je v prvih dneh novega leta že v domači oskrbi, z lažjo fizioterapijo in rehabilitacije pa bo pričel v drugi polovici januarja. Celotna rehabilitacija bo predvidoma potekala naslednjih šest mesecev, v tem času pa bo naš vratar tudi v dobrih rokah osebja v Zdravilišču Zreče, kjer se bo lahko maksimalno pripravil na pričetek nove sezone.

 

Nadarjeni slovenski vratar nam je o prestani operaciji in rehabilitaciji, ki ga še čaka, povedal naslednje: "Operacija je bila zelo zahtevna – operirane sem imel križne vezi, zunanji meniskus na zadnji strani in notranjo stransko vez –, vendar uspešna. Iskreno bi se rad zahvalil dr. Matjažu Sajovicu za ves trud, saj se je resnično zavzel zame in skrbno spremlja potek zdravljenja. Zahvalil pa bi se tudi klubskemu zdravniku, dr. Sašu Djuriću, ki mi je prav tako pomagal in olajšal zdravljenje. Počutim se v redu in za zdaj kaže dobro, vendar bo za dokončno okrevanje potrebna dolgotrajna rehabilitacija."

V rokometnem klubu Gorenje Velenje se Rokometni zvezi Slovenije in dr. Sajovicu iskreno zahvaljujemo za vso pomoč, Klemnu pa želimo čim uspešnejšo rehabilitacijo in seveda, da se čim hitreje vrhunsko pripravljen vrne med črno-rumene vratnice rokometnih igrišč.

 

Osa pika

Prijavi se na e-novice

Prijavi me