Show menu

Novice - 2015

18. 3. 2015

Pred potjo na sever še zmaga

Velenjčani na gostovanju v Ivančni Gorici niso imeli pretiranih težav. Z odločno igro od prve minute dalje, so varovanci Ivana Vajdla razliko konstantno višali in se na koncu veselili nove zmage. Pri osah sta bila najbolj razpoložena Skube in Nosan (6), pri domačih Zavodnik (7).
Preberi več
16. 3. 2015

Gorenje Velenje : Hamburg v sliki

Velenjčani so v soboto uvodoma popolnoma razorožili goste, ki pa so se v nadaljevanju »sestavili« in počasi, a vztrajno nižali razliko. Prvič jim je uspelo izenačiti na 16:16, nato pa so vzeli pobudo in na koncu tudi točki. Pri Velenjčanih je z 10 zadetki blestel Skube, pri gostih pa je bil osemkrat uspešen Şimicu.
Preberi več
15. 3. 2015

Ose kljub odlični igri ostale brez točk

Velenjčani so v uvodu popolnoma razorožili goste, ki pa so se v nadaljevanju »sestavili« in počasi, a vztrajno nižali razliko. Prvič jim je uspelo izenačiti na 16:16, nato pa so vzeli pobudo in na koncu tudi točki. Pri Velenjčanih je z 10 zadetki blestel Skube, pri gostih pa je bil osemkrat uspešen Şimicu.
Preberi več
13. 3. 2015

Jutri za prvo mesto, napredovanje in F4

Ose so na tekmi v Hamburgu Nemcem kar 45 minut kodrale živce in imele odlično priložnost za zmago. Ta je po izključitvi Medveda in padcu koncentracije splavala po vodi in četa Ivana Vajdla je kljub odlični igri ostala praznih rok.
Preberi več
13. 3. 2015

Niko Medved: Bili smo boljši

Ose so kljub odlični igri ostale brez točk. Po tem ko so v uvodu povedle s 6:1, so gostje počasi, a vztrajno razliko nižali, ose ujeli in v končnici povedli.
Preberi več
11. 2. 2015

Nunc auctor, tortor et imperdiet

Nunc auctor, tortor et imperdiet lacinia, eros erat luctus sem, quis adipiscing diam nulla sed orci
Preberi več
26. 1. 2015

Donec eget diam

Donec eget diam. Nunc quam neque, malesuada eget, fringilla in, varius sit amet, nisi. Nulla gravida dui. Cras fringilla interdum enim. Suspendisse euismod. Pellentesque libero eros, volutpat vel, iaculis nec, pretium ac, neque. Proin posuere.
Preberi več
Osa pika

Prijavi se na e-novice

Prijavi me