Show menu

Novice - 2015

7. 4. 2015

Serija težkih tekem

Pred Velenjčani je sklop štirih težkih tekem. Prva v vrsti, je to sredo v Ribnici, nato pa sledi tekma z Danci, nato derbi s Celjem in povratna tekma na Danskem.
Preberi več
2. 4. 2015

Pod novo taktirko suvereno nad ekipo Krke

Velenjčani so v 22. krogu rutinirano nadigrali ekipo Krke, gledalci pa so prvič na delu videli tudi zadnjo okrepitev Gorenja. Kljub korenitim spremembam je ekipa delovala sproščeno. Razpoložen je bil Benjamin Burić, ki je samo v prvem polčasu zbral 13 obramb, pri zadetkih pa so izstopali Skube in Cehte s po šestimi ter Dujmovič in Burić s po petimi.
Preberi več
31. 3. 2015

Ivan Vajdl je odstopil s položaja trenerja članske ekipe RK Gorenje Velenje

Ivan Vajdl je danes zgodaj zjutraj podal odstopno izjavo z mesta trenerja članske ekipe RK Gorenje Velenje.
Preberi več
29. 3. 2015

Poškodbe naredile svoje

Finalni dan pokala Slovenije je serviral z vsem, kar lahko trenutno slovenski rokomet premore. Na tekmi za tretje mesto je Koper brez večjih težav ugnal Dol in se tako veselil enega večjih uspehov, odkar klub obstaja, v finalu pa smo bili priča pravi rokometni poslastici, v kateri je krajšo potegnilo Gorenje.
Preberi več
28. 3. 2015

V finalu s Celjem

Polfinalni dan pokala Slovenije, nam je prinesel obračunom Dola in Celja ter Kopra in Gorenja. Na prvi tekmi so z rezultatom 21:39 suvereno slavili Celjani, ki so se kot prva ekipa uvrstili v finale, razpoložen je bil Ivič (6).
Preberi več
24. 3. 2015

Oba žreba uspešna za Gorenje

Zaključni turnir, ki bo v soboto in nedeljo potekal v koprski dvorani Bonifika, prvič gosti dva 1.B-ligaša, Dol in domači Koper 2013.
Preberi več
24. 3. 2015

Gorenje dobilo želene Dance

Na prvem od dveh žrebov so ose dobile želene Dance. Po tem ko so ose na Norveškem premagale Haslum in se uvrstile v četrtfinale, je bila želja ekipe in štaba, da se v nadaljevanju izognejo nemški ekipi.
Preberi več
23. 3. 2015

Kroglice bodo plesale kar dvakrat

Po tem ko so si ose na Norveškem z odlično igro zagotovile napredovanje v četrtfinale, jih že prihajajoči konec tedna čaka nova naloga.
Preberi več
21. 3. 2015

Na severu brezkompromisno do četrtfinala

Velenjčani so na zadnji tekmi skupinskega dela EHF pokala brez večjih težav odpravili Haslum in si tako zagotovili četrtfinale. Od prvega sodniškega žvižga so Velenjčani narekovali tempo, si priigrali prednost in do konca tekme domače Norvežane držali na varni razdalji. Blestel je Šoštarič z devetimi zadetki, osem jih je prispeval Skube, ki je bil izbran tudi za najboljšega igralca tekme.
Preberi več
20. 3. 2015

Odločilna tekma

Pot proti norveški prestolnici se za rokometaše Gorenja ni začela najbolj obetavno. Zaradi stavke letaliških delavcev enega največjih letalskih prevoznikov na svetu je ekipa pot opravila razdeljena v tri skupine, vsaka pa je imela različen kraj presedanja. Velenjčani so se danes tako že ustavili v Amsterdamu, Bruslju in Frankfurtu, »maturantski izlet« pa bodo zaključili v mestu Haslum.
Preberi več

Prijavi se na e-novice

Prijavi se