Show menu

Novice - 2015

21. 4. 2015

Na prvi tekmi F4 z domačinom

Po tem ko so ose ostale edini predstavnik slovenskih klubov v evropskih pokalih, so v nedeljo proti Holstebroju v anale vpisale še en velik dosežek.
Preberi več
19. 4. 2015

Ose po hudem boju do F4 vstopnice

Velenjčani so si z dvema zmagama, tako doma kot v gosteh, zagotovili zaključni turnir pokala EHF. V infarktni končnici, ko so domači še v zadnjih minutah imeli možnost obrniti situacijo v svojo korist, so ose ostale zbrane, predvsem pa so pokazale dobro mero zrelosti in odločnosti.
Preberi več
18. 4. 2015

Jutri v boj za F4 vstopnico

utri igrajo Velenjčani tekmo za biti ali ne biti. Ob 13. uri se bodo na povratni tekmi v Gräkjaer Areni pomerili proti ekipi Holstebroja, morebitna zmaga pa jim odpira vrata na zaključni turnir pokala EHF. Naloga bo težka, stanje pa slabšajo še poškodbe, zaradi katerih ekipa Gorenja ne more zadihati s polnimi pljuči.
Preberi več
15. 4. 2015

Celje vzelo skalp Gorenju

Tudi na tretjem medsebojnem obračunu so ose morale premoč priznati sosedom iz Celja. Četa Branka Tamšeta je vodila praktično od prve do zadnje minute, ekipi pa sta bili izenačeni zgolj pri 1:1, 2:2 in 3:3. Celjani so se z zmago še bolj utrdili na prvem mestu lestvice državnega prvenstva, kar pa jim daje v polfinalu končnice občutno prednost. Velenjčani sedaj potujejo na Dansko kjer bodo iskali zmago ad Holstebrojem in vstopnico za final four EHF pokala
Preberi več
14. 4. 2015

Obvestilo glede spremembe termina tekme

Jutri bo v Rdeči dvorani najbolj pričakovana tekma na slovenskih rokometnih prizoriščih.
Preberi več
13. 4. 2015

V sredo za prvo mesto

Po sobotni zmagi nad Holstebrojem se ose že pripravljajo na naslednjo pomembno tekmo. To sredo v Rdečo dvorano prihaja ekipa iz Celja, tekma pa bo verjetno dala novega vodilnega na lestvici državnega prvenstva.
Preberi več
12. 4. 2015

Senzacija v drugem polčasu

Ročna zavora iz prvega polčasa bi ekipo Gorenja skoraj stala zmage. Danci so vseskozi vodili, tudi na odmor odšli z zadetkom prednosti, vodstvo pa v drugem polčasu dvignili celo na +5. Kljub zaostanku in znakom, da je vsega konec, so se ose zmagoslavno vrnile, tekmo obrnile v svojo korist in se na koncu povsem zasluženo veselile zmage. S šestimi zadetki je bil najboljši Šoštarič, po pet pa sta jih prispevala Burić in Skube. Pri gostih sta po petkrat zadela Nielsen in Bramming.
Preberi več
9. 4. 2015

Gregor Cvijič: Igrajo atipično obrambo

Priprave na sobotnega nasprotnika so v polnem teku. Evropski konec tedna bo v Velenje pripeljal danskega predstavnika, za katerega velenjski strateg pravi, da igra kar posebno, malce čudno obrambo.
Preberi več
8. 4. 2015

Visoka zmaga pred tekmo z Danci

Rokometaši Ribnice so v 23. krogu 1. NLB Leasing lige izgubili proti Gorenju iz Velenja z 22:30 (9:18). Velenjčani, ki so danes vstopili v serijo težkih tekem, so si pred nadaljevanjem z zmago dvignili samozavest in napovedali boj tako proti Dancem kot proti Celjanom.
Preberi več
8. 4. 2015

Najboljši v Velenju

Rokometaši Gorenja so včeraj dobili še en dokaz, da se v klubu dela dobro in da se stvari odvijajo v pravo smer. Na prireditvi Športnik leta so ose prejele nagrado za najboljšo ekipo v Velenju za leto 2014. To je za klub že 14. zaporedni, in skupno 19., naslov najboljše ekipe v mestu.
Preberi več

Prijavi se na e-novice

Prijavi se