Show menu

V nedeljo še zadnja tekma v letu 2015 - nasprotnik tokrat Loka

18. 12. 2015

V nedeljo našo člansko ekipo čaka še zadnja tekma v letu 2015, in sicer se bodo fantje pomerili proti ekipi RD Urbanscape Loka.


Z Ločani smo se pomerili že v začetku sezone, ko smo v v drugem krogu 1. NLB Leasing lige gostovali v njihovi domači dvorani Poden. Z boljšo igro v končnici spopada smo takrat slavili z dvema zadetkoma prednosti. Ločani, ki jih vodi trener Bojan Čotar, se trenutno nahajajo na četrtem mestu lestvice, kar pomeni, da naše fante ponovno čaka naporna tekma. "Pogled na lestvico pravi, da nas čaka zelo težka tekma. Ekipa Loke prikazuje odlične igre,  tako da so zasluženo na visokem mestu. V naši ekipi je zapihal nov veter, nova energija, ki se jo občuti z vsakim treningom. Kot ekipa rastemo in vsi že nestrpno čakamo nedeljo in tekmo. Leto želimo zaključiti z novo zmago s katero bi radi nagradili naše zveste navijače, ki jih ob tej priložnosti seveda lepo vabim na tekmo, kjer nas bodo lahko, poleg navijanja s tribun, zadnjič letos podprli tudi v dobrodelnosti," je za vas misli strnil novinec v letošnji ekipi - Anže Ratajec.


Dvoboj Gorenja Velenja in Urbanscape Loke bo tokrat v nedeljo, 20.12.2015, pričel pa se bo ob 17.00. 

Tudi tretja decembrska tekma bo posvečena dobrodelnosti, in sicer bo VSTOP NA TEKMO možen z donacijo obstojnih živil, novih igrač in sladkarij ali z nakupom vstopnice za 5 €! Zbran denar in dobrine bomo tokrat skupaj s Karitasom namenili ogroženim družinam Šaleške doline.


Pridruži se nam tudi ti, napolnimo Rdečo dvorano in na otroške obraze pričarajmo nasmeške!

Skupaj smo močnejši!


Več o dobrodelnih tekmah v decembru na povezavi --> http://www.rk-gorenje.com/aktualno/novice/2015/12/152-Dobrodelni-decembrski-trojcek-RK-Gorenje-Velenje.


Črno-rumeno, kot eno!

Osa pika

Prijavi se na e-novice

Prijavi me