Show menu

Mlajše osice prispele v Brčko

17. 12. 2015

V organizaciji moškega rokometnega kluba Lokomotiva Brčko Distrikt, se bo od 18. do 20. decembra 2015 v Brčkem odvil 13. Lokomotiva Cup za mlajše kategorije fantov v rokometu in naši mlajši fantje so že prispeli v Brčko!


Brčko Distrikt bo tako trinajstič zapored gostil preko 30 ekip več mlajših kategorij iz desetih držav.

Lokomotiva Cup Brčko Distrikt je najmočnejši rokometni turnir za mlajše kategorije v Bosni in Hercegovini ter eden izmed največjih v Evropi.

Iz leta v leto ta turnir privlači vedno več mladih igralcev rokometa. Letošnji Lokomotiva Cup bo zaznamovan tudi po veliki kvaliteti ekip, ki se bodo udeležile turnirja, med njimi pa bodo tudi nekatere mlajše selekcije RK Gorenje Velenje.

 

V Brčko so iz Velenja danes, v četrtek, 17.12.2015, zjutraj na pot krenile 3 ekipe, in sicer kadeti, starejši dečki B in mlajši dečki B. Skupaj nas bo v Brčkem tako predstavljalo 42 igralcev in 6 trenerjev oz. spremljevalcev. Danes, v četrtek, 17. decembra 2015, bodo, izven turnirja, ki se uradno prične v petek, naše mlade osice že odigrale prijateljske trening tekme z ekipo z Danske.

Mladim osicam želimo veliko dobrih tekem in seveda novih vtisov iz tujine. O rezultatih s turnirja pa bomo redno poročali tudi na naši klubski spletni strani.

Osa pika

Prijavi se na e-novice

Prijavi me