Show menu

Gregor Cvijič odhaja iz RK Gorenje Velenje

11. 12. 2015

Po včerajšnjem izpadu iz boja za pokalno lovoriko, se je vodstvo kluba odločilo, da Gregor Cvijič ni več trener naše članske ekipe.

 

Gregor Cvijič, 43-letni rokometni strokovnjak, je našo člansko ekipo prevzel marca 2015, v pretekli sezoni. Skupaj z njim so se naši fantje uspeli uvrstiti na zaključni turnir pokala EHF, v letošnji sezoni pa je ekipo prvič lahko vodil tudi na začetnih pripravah, katerih trdno delo se je poznalo tudi z osvojitvijo mednarodnega turnirja v bosanskem Doboju. V zadnjih tednih članska ekipa RK Gorenje Velenje nikakor ni delovala složno in temu primerni so bili tudi slabši rezultati. Iz kluba tako sporočamo, da od danes naprej Gregor Cvijič ni več trener članske ekipe.


O prekinitvi sodelovanja je direktor kluba Matej Avanzo povedal: ''V RK Gorenje Velenje smo se po izpadu v Pokalu EHF ter slovenskem pokalnem tekmovanju odločili, da se sporazumno razidemo z dosedanjim trenerjem Gregorjem Cvijičem, ki se mu iskreno zahvaljujemo za korektno, pošteno in predano delo v času, ko je vodil naš kolektiv. Do nadaljnjega bo vlogo glavnega trenerja članskega moštva imel Borut Plaskan, njegov pomočnik bo Marko Oštir. Za odločitev o tem, ali in če bo na trenerski stolček sedel kdo drug in če bo prišlo še do kakšne spremembe, si bomo v klubu vzeli čas za premislek, saj nas po dveh preostalih decembrskih tekmah državnega prvenstva čaka mesec in pol dolg reprezentančni premor.''

Vodenje članske ekipe tako do konca sezone prevzema dosedanji pomočnik trenerja Borut Plaskan, njegov pomočnik pa bo Marko Oštir.

 

Gregorju se zahvaljujemo za ves trud in delo v črno-rumenem klubu in mu želimo vse dobro na njegovi nadaljnji poti. 

Osa pika

Prijavi se na e-novice

Prijavi me