Show menu

V soboto v Rdečo dvorano prihaja MRK Krka

3. 12. 2015

Našo člansko ekipo v soboto, 5.12.2015, čaka nadaljevanje državnega prvenstva, saj v 13. krogu 1. NLB Leasing lige k nam prihaja MRK Krka.


Krkaši so s to sezono odlično pričeli in so trenutno na petem mestu lestvice. Na dosedanjih dvanajstih tekmah so dosegli sedem zmag, enkrat remizirali in bili štirikrat poraženi. Vse to kaže, da bosta za naše fante tudi to soboto potrebna dovolj velika zbranost in trd boj za novi dve točki na naš račun. S tem se strinja tudi prvi strelec os v letošnji sezoni - Mario Šoštarič: "V soboto pričakujem zelo dober odpor Krkašev. Vemo, da je MRK Krka dobra ekipa, kar kaže tudi njihovo trenutno mesto na lestvici. Pred sezono so se okrepili z našim igralcem, Jernejem Papežem in zagotovo gre za zelo kvalitetno ekipo, ki je mlada in željna dokazovanja. Mi še vedno "celimo rane" po neuspehu v pokalu EHF, a se maksimalno pripravljamo na Novomeščane. Mislim, da nas v soboto čaka izredno zanimiva tekma, a kot vedno, gremo na zmago in po novi dve točki."


Preteklo sezono smo po obeh srečanjih z MRK Krko slavili mi, v gosteh smo ekipo Krke premagali z 31:41, doma pa se je dvoboj končal s šestnajstimi goli prednosti za nas.


Tokratni spopad naših fantov z Novomeščani bo v soboto, 5. decembra 2015, ob 19.00, v Rdeči dvorani.


Ker je čas obdarovanj, smo se v rokometnem klubu Gorenje Velenje odločili, da vse tri domače decembrske tekme posvetimo dobrodelnosti.

Ppridruži se nam tudi ti, napolnimo Rdečo dvorano in na otroške obraze pričarajmo nasmeške!


Več o dobrodelnih tekmah v decembru na --> http://www.rk-gorenje.com/aktualno/novice/2015/12/152-Dobrodelni-decembrski-trojcek-RK-Gorenje-Velenje


Črno-rumeno, kot eno!

Osa pika

Prijavi se na e-novice

Prijavi me