Show menu

Dobrodelni decembrski trojček RK Gorenje Velenje

2. 12. 2015

V mesecu decembru člansko velenjsko rokometno ekipo čakajo tri tekme v domači Rdeči dvorani. Ker je čas obdarovanj in trenutno stanje marsikomu ne omogoča prazničnega vzdušja, smo se v rokometnem klubu Gorenje Velenje odločili, da vse tri decembrske tekme posvetimo dobrodelnosti.

 

V dobrodelnem duhu bomo na vseh treh decembrskih tekmah zbirali obstojno hrano, sladkarije in nove igrače za socialno šibke družine v Šaleški regiji. Vsak, ki bo na tekmo v donacijo prinesel obstojno hrano ali novo igračo vsaj v protivrednosti vstopnice (5 €), bo lahko vstopil v dvorano in si ogledal tekmo RK Gorenje Velenje. Seveda pa so na ogled tekme vabljeni tudi vsi tisti, ki se bodo raje odločili za nakup vstopnice. Ves zbran denar bo klub namreč namenil dobrodelnim organizacijam Šaleške doline.

 

Naš namen in cilj je, da stopimo skupaj, pomagamo fantom pri dobrodelnosti in v prazničnem času osrečimo socialno šibke družine Šaleške doline.


Skupaj smo močnejši. 

Črno-rumeno, kot eno!

Razpored decembrskih tekem v Rdeči dvorani:

Sobota, 5.12.2015, 19.00 – RK Gorenje Velenje : MRK Krka

Prva izmed treh dobrodelno obarvanih tekem, vstop v dvorano mogoč z donacijo v obliki hranljivih živil, obstojne hrane, sladkarij ali novih igrač, sodelovanje z Območnim združenjem Rdečega križa Velenje.

 

Sobota, 12.12.2015, 19.00 – RK Gorenje Velenje : RK Sevnica

Druga izmed treh dobrodelno obarvanih tekem, vstop v dvorano mogoč z donacijo v obliki hranljivih živil, obstojne hrane, sladkarij ali novih igrač, sodelovanje z Medobčinsko zvezo prijateljev mladine Velenje.

 

Nedelja, 20.12.2015, 17.00 – RK Gorenje Velenje : RD Urbanscape Loka

Zadnja izmed treh dobrodelno obarvanih tekem, vstop v dvorano mogoč z donacijo v obliki hranljivih živil, obstojne hrane, sladkarij ali novih igrač, sodelovanje s Karitasom Velenje.

Osa pika

Prijavi se na e-novice

Prijavi me