Show menu

Sredi tedna z Ribnico

24. 11. 2015

Samo tri dni po zadnji tekmi naše ose že čaka nova tekma, in sicer tekma 1. NLB Leasing lige proti RD Riko Ribnica.


Ribničani, ki se trenutno nahajajo na osmem mestu lestvice, so torej nov nasprotnik v, trenutno zgoščenem, ritmu tekem. V pretekli sezoni smo se z ekipo iz mesta, ki je znano po sejmu suhe robe, pomerili dvakrat in obakrat zmagali. Najprej smo doma zmagali z dvajsetimi zadetki prednosti, nato pa smo jih v gosteh premagali z osmimi goli. 

Kljub temu, da Ribnica letos ni pričela najbolje, so na domačem igrišču samo dvakrat ostali praznih rok, zato naše fante čaka nov izziv - zmagati zanesljivo in v Velenje prinesti novi dve točki. Pred dvobojem je svoje misli strnila naša osa Mitja Nosan, ki je svoje prve rokometne korake storil prav v ribniškem klubu: "Po takšni tekmi, kot je bila v nedeljo, je res težko, ampak mi moramo pokazati, da smo imeli v nedeljo samo slab dan. Tako, da imamo pred nedeljo vse prej kot lahko delo, ker Ribničani doma pred svojim občinstvom nikakor ne dopuščajo lahke zmage. Jutri (sreda) pričakujem težko tekmo v Ribnici, ker vem, da bodo igrali sproščeno, saj nimajo ničesar izgubiti, kvečjemu lahko veliko pridobijo. Mi moramo igrati svojo igro, ki jo znamo in mislim, da če bo temu tako, lahko osvojimo ti dve točki preden se začnemo pripravljati na povratno tekmo na Danskem."


Dvoboj Gorenja in Ribnice bo v sredo, 25. novembra 2015, ob 19.00. Ob tem vabimo vse naše zveste navijače, da tudi tokrat pospremite naše ose in jih s tribun spodbujate do nove zmage.


Črno-rumeno, kot eno!

Osa pika