Show menu

Na vrsti je dvoboj proti Ormožu

17. 11. 2015

V tem tednu bodo naši fantje proti nasprotnikom kar dvakrat stopili na igrišče, in sicer na tekmi 1. NLB Leasing lige proti Ormožu ter tekmi pokala EHF proti danskemu Holstebroju (nedelja ob 17.00). A gremo korak za korakom, saj nas že to sredo čaka dvoboj proti tretjeuvrščeni ekipi 1. NLB Leasing lige. Ormožani so na dosedanjih desetih tekmah dosegli osem zmag in samo dvakrat morali priznati premoč nasprotniku. Trenutno so na visokem tretjem mestu lestvice, kar kaže na to, da nas v Rdeči dvorani čaka težak boj za novi dve točki. S tem se strinja tudi Rok Golčar, ki je v sezoni 2006/07 nosil dres Ormoža. "Ekipa Ormoža je lepo presenečenje tega dela prvenstva. Igrajo agresiven in borben rokomet in k nam ne prihajajo z belo zastavo, tako da nas zagotovo čaka vse prej kot lahka tekma. Mi vemo kaj moremo narediti, igrati moramo svojo igro, brez podcenjevanja in maksimalno že od samega začetka tekme. S tako igro bodo točke ostale doma."

Z Ormožani smo se v pretekli sezoni pomerili dvakrat in obakrat zanesljivo slavili. Na prvi tekmi, v gosteh, smo zmagali s sedemnajstimi zadetki prednosti, doma pa se je naša prednost ustavila pri trinajstih golih. 

Dvoboj bo proti Ormožu v Rdeči dvorani na sporedu v sredo 18. novembra, in sicer ob 19.00. Vabljeni vsi ljubitelji rokometa, da pospremite naše fante do nove zmage. 

Vstopnice so na voljo na vseh Petrolovih bencinskih servisih, TIC Velenje, po drugih znanih lokacijah v Velenju ter prek spletne strani www.rk-gorenje.si.

Črno rumeno, kot eno! 

Osa pika

Prijavi se na e-novice

Prijavi me