Show menu

Prijetno druženje z dijaki ŠC Velenje

16. 11. 2015

Naša članska ekipa je prvi dan novega tedna preživela precej aktivno, saj so čas pred jutranjim treningom namenili druženju s srednješolci.

V prihajajočih dneh naše fante čakata kar dve težki tekmi, a so si vseeno z velikim veseljem vzeli čas in obiskali dijake Šolskega centra Velenje. Tudi tokrat ni šlo brez rokometnih pogovorov, zanimivih vprašanj, tako o rokometu in prihajajočih tekmah, kot tudi o čem drugem.
Naše članske ose so po kratkem, a zato nič manj veselem druženju, pohitele v Rdečo dvorano na svoj fitnes trening, dijaki pa so se vrnili nazaj za šolske klopi.
Mlade so nagovorili vsi bivši dijaki ŠCV-ja, ki so sedaj del osjega gnezda, naš Michal Szyba pa ji je na tekme povabil kar v poljščini. Smeha tako ni manjkalo.

Razšli smo se z vabilom in obljubami, da se vidimo v Rdeči dvorani, kjer se bodo naši člani borili proti Ormožu (sreda, 18.11. ob 19h) in danskem Holstebroju (nedelja, 22.11. ob 18h), velenjski dijaki pa jih bomo z navijanjem s tribun pomagali do novih zmag.

Šolski center Velenje, hvala za prijetno druženje in upamo, da se v takšnem, ali še večjem, številu srečamo še večkrat tudi v Rdeči dvorani.

Prijavi se na e-novice

Prijavi se