Show menu

V soboto derbi proti Mariboru v Rdeči dvorani

1. 10. 2015

Po četrtem krogu in štirih zmagah je za naše fante čas za prvi derbi v letošnji sezoni 1. NLB Leasing lige.

To soboto v Rdečo dvorano namreč prihaja RK Maribor Branik, ki ga vodi nekdanji reprezentančni selektor Boris Denič in je na prvih štirih tekmah osvojil tri točke (ena zmaga in neodločen rezultat). Čeprav rezultat na lestvici kaže drugače (Maribor zaseda 9. mesto), nas v soboto na našem parketu zagotovo čaka trd boj za osvojitev novega para točk. Na zadnjih petih tekmah smo proti Mariborčanom dosegli 3 zmage in dvakrat izgubili.  Mario Šoštarič, ki je na prvih štirih tekmah te sezone dvajsetkrat premagal nasprotne vratarje, se zaveda, da nas v soboto čaka težka tekma: "Vsi vemo, da dosedanje tekme Maribora v letošnji sezoni niso realni pokazatelj njihove moči, vemo tudi kakšne dvoboje smo imeli z njimi na koncu lanske sezone, tako da seveda pričakujemo, da nas čaka res pravi derbi. Mi se,že od tekme z Dobovo, pripravljamo  s polno paro in komaj čakamo soboto."

Mario je v dresu Maribora, kot naš posojeni igralec, preživel dve sezoni in v tem času izjemno napredoval. Zato bo imel zanj ta dvoboj še dodaten pomen: "Seveda se tudi sam zelo veselim tekme, kajti proti "mojim" Mariborčanom je vedno lepo igrati. Vedno grem na igrišče s posebno motivacijo, ker večino fantov zelo dobro poznam."

Derbi kroga bo, v naši domači Rdeči dvorani, potekal v soboto 3. oktobra ob 19.00. Tudi tokrat vabimo vse ljubitelje dobrega rokometa v Šaleški dolini, da se nam pridružite in naše fante pospremite do novih točk na domačem parketu.

Vstopnice, po ceni 5 EUR, lahko kupite na standardnih lokacijah (Bencinski servisi Petrol, Turistično informacijski center Velenje, Mercator M holidays, avtobusna postaja Velenje) in tudi na portalu mojekarte.si. Seveda pa boste karte lahko kupili, kot vedno, tudi na blagajni Rdeče dvorane pred začetkom tekme.

Veselimo se sobotne tekme in upamo, da se vidimo v čim večjem številu. Napolnimo Rdečo dvorano in pomagajmo fantom do nove zmage!

Črno rumeno, kot eno!

Osa pika

Prijavi se na e-novice

Prijavi me