Show menu

Po zmagi nad Mariborom v sredo derbi v Celju

6. 10. 2015
Za nami je pet tekem in pet zanesljivih zmag. Zadnja po vrsti je bila zmaga v naši domači Rdeči dvorani nad Mariborom. A časa za počitek ni veliko, saj nas že jutri (sreda, 7.10.2015 ob 20.00) čaka nov derbi. Drugič v letošnji sezoni se bomo namreč pomerili proti sosedom iz Celja. Po nesrečnem porazu v zaključku Super pokala imamo tako prvo priložnost da Celjanom vrnemo poraz iz Portoroža. 

Celjani so, poleg nas, edina neporažena ekipa v letošnji sezoni 1. NLB Leasing lige, za seboj imajo 5 zmag in so trenutno, le zaradi boljše gol razlike, na prvem mestu lestvice. Z istim številom točk jim na lestvici sledijo naše ose. V dvorani Zlatorog nas torej čaka spopad dveh najboljših ekip zadnjih let in tudi v tej sezoni ni nič drugače. Naš kapetan Niko Medved je mnenja, da bodo, kot na vseh derbijih s Celjani, tudi tokrat o zmagovalcu odločale malenkosti in dnevna forma posameznikov: "V sredo nas čaka pravi derbi. Zagotovo bo eden glavnih faktorjev igra v obrambi. V Portorožu smo bili na koncu sicer res zelo blizu zmage, a tekme žal nismo obrnili sebi v prid in tako izgubili. Sedaj imamo novo priložnost, da po dolgem času premagamo Celjane, in s fanti bomo naredili vse, da nam to tudi uspe." 

S Celjani imamo torej neporavnane račune še iz avgusta, čaka nas težak dvoboj v dvorani Zlatorog, a kot vedno, ciljamo na zmago in osvojitev novih dveh točk. Dvoboj se bo pričel ob 20. uri v Dvorani Zlatorog. Vabljeni vsi ljubitelji rokometa Šaleške doline, da se nam tokrat pridružite v Celju in da skupaj dosežemo še šesto zaporedno zmago! 

Črno rumeno, kot eno!
Osa pika

Prijavi se na e-novice

Prijavi me