Show menu

Med vpoklicanimi v reprezentanco tudi predstavniki naših os

22. 10. 2015

Slovenska rokometna reprezentanca se bo začetku novembra predstavila na mednarodnem turnirju v Nemčiji.

Selektor reprezentance je Veselin Vujović, ki je na priprave pred turnirjem povabil tudi štiri naše ose. Na seznamu so tako: Mario Šoštarič, Klemen Ferlin, Staš Skube in Nejc Cehte. Medtem, ko se bodo prvi trije odpravili tudi na tekme v Nemčijo, bo Cehte z ekipo samo na pripravah.

Mario, ki je bil danes prisoten tudi na novinarski konferenci, je ob novici, da bo med kandidati za turnir v Nemčiji povedal: ''Podobno kot že na prvi reprezentančni akciji novega selektorja Veselina Vujoviča, sem zraven tudi na drugi. To, da selektor razmišlja o meni kot mladem igralcu, si štejem v čast. Vesel sem, da sem tukaj. Na desnem krilu je situacija podobna, kot se z njo spopada klubski soigralec Staš (Skube op.p.) na srednjem, konkurenca je velika. Sam sem motiviran, da se prikažem v najboljši luči, da upravičim selektorjeve žeje in pričakovanja ter si s tem uspem priboriti mesto med potniki na EP na Poljskem prihodnje leto."

Reprezentanco Slovenije v Nemčiji čakajo tri tekme, in sicer proti Srbiji, Nemčiji in Braziliji, ki bodo odigrane 6. 7. in 8. novembra 2015.

Mednarodni turnir Supercup 2015 (Nemčija)
Petek, 6. november (Flensburg)

17.45 Nemčija – Brazilija
20.00 Srbija – Slovenija

Sobota, 7. november (Hamburg)
15.30 Nemčija – Srbija
17.45Brazilija – Slovenija

Nedelja, 8. november (Kiel)
12.30 Brazilija – Srbija
14.45 Nemčija – Slovenija

Držimo pesti, da bodo naši fantje prikazali čim boljše igre in se tako znašli tudi med kandidati za januarsko evropsko prvenstvo na Poljskem.

Prijavi se na e-novice

Prijavi se