Show menu

Mlade ose ta vikend neporažene

26. 10. 2015
Mlade osice so v tem vikendu odigrale tri tekme in na vseh treh zabeležile zmago. Aktivne so bile ekipe starejših dečkov A in B, ki so odigrali tekmo proti RD Fužinar ter kadeti, ki so moči merili z RK Pomurje.
Starejši dečki A

RD Fužinar Ravne : RK Gorenje Velenje 18: 31 (8:14)
RK Gorenje Velenje
: Bizjak 4, Oblak 2, Štefl 2, Radivojevič, Pongrac 6, Ring, Avbreht 2, Hojnik 9, Brunšek 1, Mazaj 1, Šmigoc, Ograjenšek 2, Koren, Radšel 1, Mrkonjič 1, Husejnovič
Sedemmetrovke: 1/1
Izključitve: / min
Trener: Robi Lainšček

Starejši dečki A so v sedmem krogu gostovali pri vrstnikih iz Raven na Koroškem. Tekma se je pričela zelo izenačeno. Do rezultata 4:4 si nobena ekipa ni priigrala prednosti. Takrat pa so sledile minute osic, ki so z obrambo 6-0 in razpoloženim Radivojevičem v vratih, do konca polčasa naredile varno razliko šestih zadetkov 8:14. V drugem polčasu so priložnost za igro dobile tudi vse ostale osice, ki niso popuščale, nasprotno prednost je še naraščala. Tako, da so se osice na koncu veselile visoke zmage 18:31.

Starejši dečki B
RD Fužinar Ravne : RK Gorenje Velenje 22 : 29 (11 : 12)
RK Gorenje Velenje:
 Zulič 5, Šeliga 4, Šmigoc 4, Hudovernik 4, Mrkonjič 4, Radšel 3, Mrkaljevič 3, Koren 1, Mlivič 1, Hojnik, Kamenicki, Flis, Verboten, Lah, Jovanovič.
Sedemmetrovke: RD Fužinar Ravne: 2/3 RK Gorenje Velenje 1/5
Izključitve: RD Fužinar Ravne: 4 min RK Gorenje Velenje: 4 min
Trener: Aleš Dolinšek

Tokrat so se osice odpravile na gostovanje na Koroško. Začetek tekme je bil izenačen, predvsem zaradi nervoze in prevelikega števila začetniških napak osic. Ekipi sta se menjavali v vodstvu do rezultata 5 : 5, nato so osice pobegnile, a ne za več kot dva zadetka. Domačini so jih ujeli na 10 : 10 in nato še 11 : 11, vendar so osice nato uspele zadeti in tako odšle na odmor z golom prednosti. Drugi polčas so začele bolj odločno in počasi višale razliko, ki je bila tudi že osem zadetkov. Tekmo so tako varno pripeljale do konca, zmagale z rezultatom 22 : 29 in vknjižile novi dve točki.

Kadeti
RK Pomurje : RK Gorenje Velenje 14:33 (6:20)
RK Gorenje Velenje:
 Glasenčnik (7 obramb), Jukič (4 obrambe), Ledinek (2 obrambi), Čretnik 2, Drobež 2 (1), Grobelnik 6 (1), Iršič 2 (1), Jeromel 3, Komar 2, Krušnik 4, Pirmanšek 1, Podpečan Leon 1, Podpečan Luka, Špiljak 1, Tajnik 2, Zupanič 7
Sedemmetrovke: 2/3
Izključitve: 2 minuti
Trener: Klemen Luzar

Srečanje v Murski Soboti smo dobro začeli in z raznovrstno igro prišli do visokega vodstva. V drugem delu smo malenkost popustili a vseeno nadzirali dogajanje na igrišču. Pomembno je, da so ponovno v igro vstopili vsi igralci in da je vsak izmed njih prispeval svoj delež pri visoki zmagi nad domačini.

Prijavi se na e-novice

Prijavi se