Show menu

Nejc Cehte podaljšal zvestobo klubu

28. 10. 2015

Po Klemnu Ferlinu, ki je pogodbo podpisal pred nekaj dnevi, je zvestobo do našega kluba podaljšal še en igralec, in sicer Nejc Cehte.

196 cm visok desni zunanji, ki se je našemu klubu pridružil pred sezono 2013/2014, bo tako v črno-rumenem dresu navduševal še vsaj do sezone 2016/17.

Cehte, ki je v velenjskem dresu v 1. NLB Leasing ligi do sedaj odigral že 70 tekem in dosegel 178 zadetkov, ob podaljšanju pogodbe pravi: "Zelo sem vesel, da sem podaljšal pogodbo za še eno sezono, saj menim, da lahko zelo napredujem. Seveda verjemem, da lahko ekipi dam še veliko. Srčno upam, da se bo naslednjo sezono v Rdeči dvorani igrala tudi Liga prvakov, saj bi bilo to super tako za nas igralce,  kot tudi za naše zveste gledalce. Na meni je sedaj, da upravičim zaupanje tako strokovnega vodstva, kot tudi trenerja, za ponujeno priložnost podaljšanja."

Nad podaljšanjem pogodbe pa, poleg Cehteta, zadovoljstva ne skriva niti predsednik kluba Milan Meža''RK Gorenje Velenje je danes podpisalo novo pogodbo z Nejcem Cehtetom. Nejc je nov kamenček v mozaiku igralne ekipe RK Gorenje Velenje za sezono 2016/17. Po oceni strokovnega štaba kluba je Cehte, na svojem igralnem položaju, najbolj perspektiven mlad igralec v Sloveniji, kar dokazuje tudi povabilo na reprezentančne priprave. Za Gorenje je eden ključnih igralcev, okoli katerih bomo gradili ekipo v prihodnjem letu in veseli me, da smo podaljšali pogodbo z njim.'' 

Zadovoljni smo, da se je mlad in obetaven Nejc Cehte odločil podaljšati sodelovanje z našim klubom, saj je že, in seveda še bo, pomemben člen ekipe našega glavnega trenerja Gregorja Cvijića.

Prijavi se na e-novice

Prijavi se