Show menu

V soboto derbi proti Kopru

28. 10. 2015
Po dveh dolgih rokometnih sezonah bo v soboto ponovno čas za derbi proti, nekoč že velikemu, Kopru. RD Koper 2013 je naslednik nekdanjega klub RK Cimos Koper, s katerim smo nemalokrat bili boje za zmago in tudi za naslov državnega prvenstva. RD Koper 2013 je komaj dve leti star klub, ki pa si je v samo dveh sezonah priboril ponovno igranje med elito. In tudi kot novinec v letošnji sezoni 1. NLB Leasing ligi Koper kaže dobre igre, saj so po osmih krogih na visokem četrtem mestu. 

Čaka nas torej zanimiva tekma, saj v Rdečo dvorana prihaja kar nekaj mladih reprezentantov, ki so letos poleti na svetovnem kadetskem prvenstvu osvojili srebrno medaljo. Da Kopra zagotovo ne gre podcenjevati, se strinja tudi naša mlada, a vse prodornejša osa Rok Ovniček"Čeprav so novinci v 1. ligi igrajo zelo dobro. Imajo mlado ekipo z nekaj izkušenimi posamezniki in igrajo hiter rokomet z močno, agresivno obrambo. Za dve točki se bomo morali pošteno potruditi in upam, da nam bo glasna podpora s tribun k temu pripomogla." 

Dvoboj bo tudi tokrat v Rdeči dvorani potekal na zadnjo oktobrsko soboto (31.10.2015) ob 19.00. Vabljeni vsi ljubitelji rokometa, da se nam pridružite v Rdeči dvorani, kjer bomo s skupnimi močmi ciljali na novo domačo zmago. 
Vstopnice, po ceni 5 EUR, lahko kupite na standardnih lokacijah (Bencinski servisi Petrol, Turistično informacijski center Velenje, Mercator M holidays, avtobusna postaja Velenje) in tudi na portalu mojekarte.si. Seveda pa boste karte lahko kupili, kot vedno, tudi na blagajni Rdeče dvorane pred začetkom tekme.

 Črno rumeno, kot eno!
Osa pika