Show menu

V soboto derbi proti Kopru

28. 10. 2015
Po dveh dolgih rokometnih sezonah bo v soboto ponovno čas za derbi proti, nekoč že velikemu, Kopru. RD Koper 2013 je naslednik nekdanjega klub RK Cimos Koper, s katerim smo nemalokrat bili boje za zmago in tudi za naslov državnega prvenstva. RD Koper 2013 je komaj dve leti star klub, ki pa si je v samo dveh sezonah priboril ponovno igranje med elito. In tudi kot novinec v letošnji sezoni 1. NLB Leasing ligi Koper kaže dobre igre, saj so po osmih krogih na visokem četrtem mestu. 

Čaka nas torej zanimiva tekma, saj v Rdečo dvorana prihaja kar nekaj mladih reprezentantov, ki so letos poleti na svetovnem kadetskem prvenstvu osvojili srebrno medaljo. Da Kopra zagotovo ne gre podcenjevati, se strinja tudi naša mlada, a vse prodornejša osa Rok Ovniček"Čeprav so novinci v 1. ligi igrajo zelo dobro. Imajo mlado ekipo z nekaj izkušenimi posamezniki in igrajo hiter rokomet z močno, agresivno obrambo. Za dve točki se bomo morali pošteno potruditi in upam, da nam bo glasna podpora s tribun k temu pripomogla." 

Dvoboj bo tudi tokrat v Rdeči dvorani potekal na zadnjo oktobrsko soboto (31.10.2015) ob 19.00. Vabljeni vsi ljubitelji rokometa, da se nam pridružite v Rdeči dvorani, kjer bomo s skupnimi močmi ciljali na novo domačo zmago. 
Vstopnice, po ceni 5 EUR, lahko kupite na standardnih lokacijah (Bencinski servisi Petrol, Turistično informacijski center Velenje, Mercator M holidays, avtobusna postaja Velenje) in tudi na portalu mojekarte.si. Seveda pa boste karte lahko kupili, kot vedno, tudi na blagajni Rdeče dvorane pred začetkom tekme.

 Črno rumeno, kot eno!

Prijavi se na e-novice

Prijavi se